search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:37
MENU CLOSE

Ξεσπά η Γιούλικα Σκαφιδά: Αγαπημένοι μου συνάδελφοι, έχουμε και κοινωνική ευθύνη

16.09.2021 21:17
skafida_new

Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή σίριαλ, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την αναπαραγωγή στερεοτύπων και κλισέ που προσβάλλουν μέρος του πληθυσμού.

Ουσιαστικά, η Γιούλικα Σκαφιδά αναφέρθηκε στον παιδευτικό ρόλο που (μπορούν και πρέπει να) έχουν οι ηθοποιοί έναντι της κοινωνίας, καθώς φαίνεται ότι την «τσίγκλισαν» διάλογοι σε σίριαλ που δεν κατονομάζει.

Η ηθοποιός σημείωσε στο Twitter ότι «πάνω στο ζάπινγκ έπεσε το μάτι μου σε ελληνική σειρά και συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ευθύνη έχουμε εμείς οι ηθοποιοί όταν ξεστομίζουμε λόγια του σεναρίου: Οπισθοδρομικές και κλισέ ατάκες που υποτιμούν και προσβάλλουν μέρος του πληθυσμού και κοινωνικές ομάδες. Αγαπημένοι μου συνάδελφοι, Η ευθύνη μας δεν είναι μόνο καλλιτεχνική, έχουμε και κοινωνική ευθύνη. Καλώς η κακώς κάνουμε ένα επάγγελμα που έχει μεγάλη προβολή και τις σειρές που παίζουμε τις παρακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι. Δεν αρκεί να κρυβόμαστε πίσω από το άλλοθι ενός σεναρίου».

Διαβάστε επίσης

Θάλεια Ματίκα: «Έζησα τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη – Δεν προχώρησα σε καταγγελία» (Video)

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Θέλω πάρα πολύ άλλο ένα παιδάκι, δυστυχώς δεν έρχεται» (Video)

Στέλιος Παρλιάρος: Τι απαντά στις φήμες ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:29