search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:23
MENU CLOSE

Διάστημα: Άγνωστο αντικείμενο χτυπά τον Δία – Τη σπάνια σκηνή κατέγραψε ερασιτέχνης αστρονόμος (Video)

17.09.2021 13:13
jupiter new

Ο αστροφωτογράφος Χοσέ Λουίς Περέιρα βρισκόταν στο Σάο Πάολο για να τραβήξει φωτογραφίες του αγαπημένου του πλανήτη Δία, το βράδυ της Δευτέρας.

 Δεν φανταζόταν ότι εκείνη η μέρα του θα ήταν η τυχερή του. Και ότι θα γινόταν μάρτυρας και καταγραφέας ενός διαστημικου γεγονότος σπάνιου και ιδιαίτερα εντυπωσιακού. Θα τον αντάμειβε για την επιμονή και την υπομονή του.  

Το ακόμα πιο αξιοπερίεργο είναι ότι εκείνη την στιγμή δεν κατάλαβε τι είχε τραβήξει η κάμερά του. Έπρεπε να παρακολουθήσει το βίντεο με προσοχή την επόμενη ημέρα για να καταλάβει τι ακριβω΄ς είχε συμβεί.

  Ενα άγνωστο αντικείμενο -πιθανότατα ένας γιγαντιαίος βράχος- είχε χτυπήσει τον Δία. «Για μένα, ήταν μια στιγμή μεγάλης συγκίνησης, καθώς έψαχνα ενα τέτοιο φαινόμενο, επί πολλά χρόνια», είπε στην αμερικάνικη εφημερίδα USA TODAY.

Διαβάστε επίσης

AUKUS: Οργή από τη Γαλλία για τη συμμαχία: «Πισώπλατο χτύπημα»

AUKUS: Ο στόχος του «τραστ» ΗΠΑ-Αυστραλίας και Ηνωμένου Βασιλείου κόντρα στην Κίνα (Video)

Βραζιλία: Έγκυος απεγνωσμένα επιχειρεί να ξεφύγει από τον άντρα της – Προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:22