search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:54
MENU CLOSE

Πειραιάς: Πλημμύρισαν οι δρόμοι του από πανέμορφες Ferrari (Photos/Video)

17.09.2021 16:52
ferrari_peiras-new

Και ξαφνικά οι δρόμοι του Πειραιά πλημμύρισαν από δεκάδες πανέμορφες «κυρίες» της ασφάλτου. Εκπληκτικές Ferrari κόκκινου κίτρινου και μαύρου χρώματος, κάθε ηλικίας και κάθε τύπου γέμισαν το Πασαλιμάνι και ο κόσμος τις χάζευε με το στόμα ανοιχτό.

Και εάν αναρωτιέστε πως βρέθηκαν τόσες πολλές Ferrari μαζί σας λέμε ότι τη χώρα επισκέπτεται το «Passione Rossa», το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας.

Τα πολυτελή οχήματα της διάσημης ιταλικής φίρμας βρίσκονται στο μεγάλο λιμάνι για το «Ferrari Road Show – Πειραιάς 2021», το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της γιορτής θεσμού για την πόλη, τις «Ημέρες Θάλασσας».

Οι πανέμορφες κυρίες θα βρίσκονται στον Πειραιά από σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 19 του μήνα. Συνολικά τα κομψοτεχνήματα της οδήγησης που έχουν «πιάσει λιμάνι» είναι 30 και ανάμεσα τους είναι κάποιες σπάνιες εκδόσεις τα μοναδικά μοντέλα, Enzo, Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F1.

Τα οχήματα βρίσκονται στο Πασαλιμάνι και όσοι θέλουν μπορούν να τα επισκεφτούν να τα δουν, ενώ θα υπάρξει και κλήρωση και 30 υπερτυχεροί θα μπορέσουν να τα οδηγήσουν στους δρόμους της πόλης.

Διαβάστε επίσης:

efood: «Συγγνώμη λάθος» λέει για τους διανομείς αλλά δεν τους ανανεώνει τη σύμβαση

Phishing: Η νέα μέθοδος που οι επιτήδειοι «αδειάζουν» τις κάρτες σας – Τι να προσέχετε

Κατερίνα Στεφανίδη: Τα «έβαλε» με τους ομοφοβικούς του Twitter για τον γάμο των ομοφυλοφίλων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:54