search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:18
MENU CLOSE

Κόβει την ανάσα: Σχοινοβάτης περιπατάει 70 μέτρα από το έδαφος από τον πύργο του Άιφελ μέχρι το Παλαί ντε Σαγιό” (Video)

20.09.2021 18:39
sxinovatis_parisi-new

Όσοι βρισκόντουσαν κάτω από τον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι και σήκωσαν το κεφάλι τους, έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Τους κόπηκε η ανάσα. Είδαν τον γνωστό σχοινοβάτη Ναθάλ Πολίν να περπατάει σε ένα τεντωμένο σχοινί, 70 μέτρα επάνω από το κεφάλι τους και να κατευθύνεται προς το Παλαί ντε Σαγιό.


Ο Γάλλος σχοινοβάτης διήνυσε την απόσταση των 600 μέτρων ισορροπώντας επάνω σε ένα σχοινί 2,5 εκατοστών. Η μια άκρη του σχοινιού ήταν δεμένη στον πρώτο όροφο του πύργου του Άιφελ και χρειάστηκε 30 λεπτά της ώρας επάνω στο σχοινί με το κενό να χάσκει από κάτω του, για να φτάσει στην άλλη πλευρά του Σηκουάνα στο θέατρο του Σαγιό.

Πάντως όσοι γνωρίζουν τον Ναθάλ Πολίν δεν εξεπλάγησαν. Έχει ξανακάνει αντίστοιχα παράτολμα εγχειρήματα στο Παρίσι, όπως για παράδειγμα πριν από τέσσερα χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2017, είχε κάνει κάτι παρόμοιο συμμετέχοντας σε έρανο τηλεοπτικού καναλιού.

Ο κόσμος εμψύχωνε και χειροκροτούσε τον Ναθάλ σε κάθε μετέωρο βήμα που έκανε. Ο Γάλλος σχοινοβάτης κάνει αυτά τα επικίνδυνα εγχειρήματα τα τελευταία 10 χρόνια και όπως έχει πει και ο ίδιος, αυτό τον βοηθάει να βρει μια «πραγματική εσωτερική γαλήνη» συνδυάζοντας δύο πράγματα: την συγκέντρωση και τον έλεγχο του σώματός του.

Διαβάστε επίσης:

Amelie: Ένα από τα πιο στιλάτα φιλμ του αιώνα «έκλεισε» τα 20

Μόνικα Μπελούτσι: «Οι επιστολές της Μαρίας Κάλλας εμπλούτισαν την δική μου ζωή» (Photo | Video)

AUKUS: ΗΠΑ και Αυστραλία επαναβεβαιώνουν την Γαλλία ως «σύμμαχο ζωτικής σημασίας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33