search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:21
MENU CLOSE

Γιούχαραν τον Πλεύρη στη Θεσσαλονίκη: «Θερμή» υποδοχή με αποδοκιμασίες και συνθήματα (photos/video)

22.09.2021 10:09
PLEYRIS_EXO

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχθηκαν στη Θεσαλονίκη τον Υπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη, υγειονομικοί που διαμαρτύρονται για τις αναστολές εργασίας ανεμβολίαστων συναδέλφων τους.

Όπως αναφέρει το thestival, οι υγειονομικοί βρέθηκαν έξω από τα γραφεία διοίκησης του ΕΚΑΒ στην Πυλαία, εκεί όπου ήταν προγραμματισμένο να έρθει ο Υπουργός.

Σύμφωνα με το thesstoday την ώρα που κατέφθανε ο Θάνος Πλεύρης στο ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος για την έκτακτη σύσκεψη με τους διοικητές της 3ης και της 4ης ΥΠΕ και τους διοικητές των Νοσοκομείων, οι διαδηλωτές άρχισαν να τον γιουχάρουν, καθώς και να φωνάζουν συνεχώς συνθήματα κατά της κυβέρνησης, την απόφαση των αναστολών, καθώς και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τα σχολεία, όπως και να χτυπάνε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον υπουργό στο σημείο.

Κρατώντας πανό που έγραφαν μεταξύ άλλων «Μητσοτάκη παραιτήσου», φωνάζουν στις ντουντούκες «πάρτε πίσω τις αναστολές, κάτω η χούντα από τα παιδιά μας».

Ο Υπουργός Υγείας και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννη Κωτσιόπουλο, θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών και των Νοσοκομείων καθώς και με τους Περιφερειάρχες και τους δημάρχους της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, με αντικείμενο τους πανδημικούς δείκτες που καταγράφονται στη Β. Ελλάδα, το ποσοστό των εμβολιασμών και τις ενέργειες που γίνονται για περαιτέρω αύξησή του καθώς και για την ετοιμότητα των υγειονομικών δομών.

Διαβάστε επίσης:

Μετεωρίτης έγινε ορατός τη νύχτα στην Ελλάδα (Video)

Ασπρόπυργος: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας (video)

Εμβολιασμός παιδιών: Θεοδωρίδου και Παπαευαγγέλου λύνουν κάθε απορία των γονέων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:21