search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:26
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Εντάσεις μεταξύ εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων στους χώρους εργασίας (Video)

22.09.2021 10:19
grafeio

Από την περασμένη άνοιξη έγινε ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση θα ακολουθήσει διαφορετική στρατηγική απέναντι στους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους πολίτες.

Η στάση αυτή της κυβέρνησης αλλά και η μεγάλη ανησυχία μεγάλης μερίδας της ελληνικής κοινωνίας για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, έχει αντίκτυπο και στους εργασιακούς χώρους, με τις αντιπαραθέσεις μεταξύ εμβολιασμενων και μη να είναι συνεχείς.

Συγκεκριμένα, θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στους χώρους εργασίας σχετικά με τη συνύπαρξη εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων εργαζομένων.

«Από αρχές Σεπτεμβρίου δεχόμαστε ένα καταιγισμό ερωτημάτων που ξεπερνούν τα 50 την ημέρα και αφορούν τον κορωνοϊό. Υπάρχει μία ένταση ερωτημάτων. Μας ρωτούν εμβολιασμένοι πως μπορούν να χειριστούν ανεμβολίαστους συναδέλφους και το αντίστροφο», δήλωσε μιλώντας στο MEGA ο Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος.

«Κάνουν ερωτήσεις γύρω από το bullying που δέχονται. Ζητάνε από εμάς τα συνδικάτα να παίξουμε το ρόλο του διευθυντή», συπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Σκέψεις και για τοπικό lockdown στην Θεσσαλονίκη – Προβληματισμός για τα μεγάλα ποσοστά ανεμβολίαστων

Ασπρόπυργος: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας (video)

Η Μητρόπολη Πειραιά για τον Μίκη Θεοδωράκη: Είχε ασταθή πολιτικό και ιδεολογικό προσανατολισμό, υπέρμετρες οι εκδηλώσεις τιμής του έργου του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:25