search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:44
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: Πιτμπουλ ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του και δάγκωσε 6χρονο παιδί

22.09.2021 18:42
pitbull-new

Ένας σκύλος ράτσας πίτμπουλ που ξέφυγε από τα χέρια του ιδιοκτήτη του, επιτέθηκε χθες βράδυ και δάγκωσε στην κοιλιά εξάχρονο αγόρι. Το γεγονός συνέβη στην οδό Ερμού, τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Μυτιλήνης μπροστά στη μητέρα του εξάχρονου και τον οκτάχρονο αδελφό του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το εξάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του που το κρατούσε κοντά του έχοντας τυλίξει το λουρί του στο χέρι του και που εκείνη τη ώρα έκανε ανάληψη χρημάτων σε ΑΤΜ τράπεζας. Ακαριαία ο σκύλος στράφηκε προς το παιδί που εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του και το δάγκωσε στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.

Όταν το παιδί απελευθερώθηκε από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα του και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο. Ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μετά το συμβάν πήρε το ζώο και εξαφανίστηκε, ενώ από την κάμερα της τράπεζας όπου πραγματοποιούσε ανάληψη ταυτοποιήθηκε και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου που λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα. Η μητέρα του παιδιού, αργά χθες το βράδυ, κατέθεσε μήνυση κατ΄αγνώστου.

Διαβάστε επίσης:

Εικονικοί εμβολιασμοί: Σκάνδαλο με πλαστά πιστοποιητικά στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας – Εμπλέκεται 75χρονη γιατρός (Video)

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του στη μέση του δρόμου και αυτοκτόνησε

Ένοπλη επίθεση: Δείτε το βίντεο με τους πυροβολισμούς μέρα μεσημέρι, σε βάρος 32χρονου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:43