search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:00
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του στη μέση του δρόμου και αυτοκτόνησε

22.09.2021 16:26
rodos-new-3

Συναγερμός σήμανε στη Ρόδο, καθώς γυναίκα βρέθηκε νεκρή ύστερα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν στην περιοχή Ροδίνι, ενώ ο δράστης λίγα λεπτά μετά το έγκλημα έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Το φονικό σημειώθηκε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι όταν ένας άνδρας ηλικίας  40 ετών έστησε καρτέρι στην 31χρονη εκπαιδευτικό με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα εκτελώντας την με κυνηγετική καραμπίνα. Ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα.

Ο δράστης που επέβαινε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές την γυναίκα, ενώ στάθμευε το όχημα της στην οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή. Ο δράστης λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, μετέβη στο σπίτι του στην περιοχή «Θεοτόκος» στην πόλη της Ρόδου και έθεσε τέρμα στη ζωή του με την καραμπίνα που νωρίτερα είχε σκοτώσει την 31χρονη.

Πληροφορίες που επικαλείται η «Δημοκρατική» αναφέρουν ότι είχαν σχέση το τελευταίο δίμηνο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα του είχε ζητήσει να χωρίσουν πριν από περίπου ένα μήνα, ενώ ο δράστης φέρεται να άφησε σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς την 31χρονη.  

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρέθηκαν στο σημείο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό.

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη «Ροδιακή» επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.  Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ο πρώην φίλος της   περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο  από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη εκτελώντας την εν ψυχρώ. 

Στο σημείο μετέβησαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Κλήθηκε ο ιατροδικαστής και ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας. Οι αστυνομικές αρχές, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός ή δύο ατόμων σε ολόκληρο το νησί.

Διαβάστε επίσης:

Έμφραγμα – Εγκεφαλικό: Ποιοι κινδυνεύουν λιγότερο

Κετογονική δίαιτα: Έξι σημάδια που σου «φωνάζουν» να σταματήσεις

Μύθος ή αλήθεια ότι το συχνό σεξ αδυνατίζει το σπέρμα;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:59