search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:02
MENU CLOSE

Χώρισαν Έλον Μασκ και Γκράιμς, αλλά… παραμένουν φίλοι

24.09.2021 21:03
musk_new

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας και η μουσικός ακολουθούν χωριστούς δρόμους μετά από τρία χρόνια σχέσης και ένα παιδί με… παράξενο όνομα.

Ο λόγος για τον Έλον Μασκ και την Γκράιμς (κατά κόσμον Κλερ Ελίζ Μπουσέρ), που μετά από τρία χρόνια σχέσης, καρπός της οποία είναι ένα αγοράκι 16 μηνών, που οι γονείς του το ονόμασαν X Æ A-Xii, φαίνεται ότι βρίσκονται σε διαδικασία χωρισμού.

«Είμαστε μισοχωρισμένοι, αλλά ακόμη αγαπάμε ο ένας τον άλλον», δήλωσε ο Μασκ στο Page Six και συμπλήρωσε ότι είναι φιλική η σχέση του με την Γκράιμς. «Κυρίως είναι ότι η δουλειά μου στη SpaceX και την Tesla απαιτεί να βρίσκομαι κυρίως στο Τέξας ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δουλειά της είναι κυρίως στο Λος Άντζελες. Μένει μαζί μου τώρα και ο μικρός X είναι στο διπλανό δωμάτιο», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο Met Gala του 2018 και ότι η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν στην ίδια εκδήλωση, όπου η Γκράιμς έφθασε μόνη, αλλά ο Μασκ ήλθε αργότερα.

Διαβάστε επίσης

«Σκάνδαλο» με τη… σκανδαλώδη φωτογράφηση Καρντάσιαν-Φοξ: Τι ισχυρίζεται μοντέλο (Photos)

Τζολί – Πιτ: Η Αντζελίνα κέρδισε το δικαστήριο για τον αμπελώνα στη Γαλλία αξίας 165 εκατομμυρίων ευρώ

Σάσα Σταμάτη: Ο παρτενέρ-έκπληξη στο J2US

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:01