search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:25
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ για ΔΕΗ: Δεν πρόκειται για εξυγίανση, αλλά για μπίζνες της κυβέρνησης με τους εκλεκτούς της

24.09.2021 13:00
gennimata_new

Για παράδοση της ΔΕΗ σε ιδιωτικά συμφέροντα κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ με αφορμή την απόφαση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Σε ανακοίνωσή της, η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για αιφνιδιαστική κίνηση και τονίζει ότι «δεν πρόκειται για εξυγίανση, αλλά για μπίζνες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ

«Η Κυβέρνηση παραδίδει τη ΔΕΗ στα ιδιωτικά συμφέροντα, την ώρα που οι αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας απειλούν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Στην αιφνιδιαστική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ, δεν θα συμμετέχουν το ΤΑΙΠΕΔ και το Υπερταμείο, ανοίγοντας τον δρόμο για την εκχώρηση του βασικού πυλώνα του ενεργειακού μας συστήματος. Αφήνοντας απροστάτευτους τους πολίτες και την ελληνική οικονομία από τις συνέπειες των μεγάλων επιβαρύνσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Δεν πρόκειται για εξυγίανση, αλλά για μπίζνες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με τους εκλεκτούς της, εις βάρος των συμφερόντων του λαού μας».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για ΔΕΗ: Έγκλημα κατά του ελληνικού λαού η αιφνιδιαστική απόφαση για ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

ΔΕΗ: Μείωση της συμμετοχής του ΤΑΙΠΕΔ και του Υπερταμείου, χάνει την πλειοψηφία το Δημόσιο

Νέα Υόρκη: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ελπιδοφόρου μετά τη «συγγνώμη» του Αρχιεπισκόπου Αμερικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:25