search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:54
MENU CLOSE

Τεμάχισαν οχήματα του δήμου Κιλκίς (Photos)

25.09.2021 16:51
oximata_new

Σε οικόπεδο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν πέντε οχήματα του δήμου Κιλκίς, τα οποία είχαν «κάνει φτερά» το διάστημα μεταξύ 22 έως 24 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δημοτικός υπάλληλος κατήγγειλε ότι από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου, αφαιρέθηκαν από δύο οικόπεδα του Δήμου τέσσερα παλιά απορριμματοφόρα και ένα λεωφορείο, όλα τους μη λειτουργικά.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, εντοπίσθηκε ένα οικόπεδο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρονταν και τεμαχίζονταν οχήματα. Συνελήφθησαν εν ώρα εργασίας δύο μετανάστες εργάτες ηλικίας 23 και 28 ετών αντίστοιχα.

Στο σημείο μάλιστα εντοπίστηκαν τρία από τα κλεμμένα οχήματα του Δήμου Κιλκίς, δύο από τα οποία είχαν ήδη τεμαχιστεί. Δικογραφία σχηματίσθηκε επίσης και σε βάρος του 58χρονου Έλληνα ιδιοκτήτη του οικοπέδου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Διαβάστε επίσης:

Πατούλη-Μπελούτσι: Φωτογράφηση στην Ακρόπολη – Γιατί «έπεσε» το twitter, το σχόλιο Ακρίτα

Μέρκελ στην τελευταία της ομιλία: «Λάσετ για το μέλλον της Γερμανίας»

Λάκης Λαζόπουλος: Όσοι δημοσιογράφοι με έβρισαν, ποτέ δεν ζήτησαν τη γνώμη μου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:54