search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:43
MENU CLOSE

«Μετωπική» Άδωνι-Τσακαλώτου: «Αγράμματος» ο Τσίπρας – «Δεν θα απαντήσω» (Video)

27.09.2021 20:55
georgiadis_new

«Στα κόκκινα» μπήκε το κλίμα στη συζήτηση στη Βουλή, μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Τα πράγματα «ξέφυγαν», όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε το λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και είπε μεταξύ άλλων: «Κύριε Τσακαλώτε κλείστε τον Τσίπρα σε ένα δωμάτιο κάντε του κανονικό φροντιστήριο που παραμένει ο ίδιος αγράμματος Τσίπρας από την πρώτη μέρα», προσθέτοντας στο ίδιο ύφος: «Ήρθε στη Βουλή και είπε πάλι ένα κάρο ανοησίες για τη ΔΕΗ που δεν καταλαβαίνει… Απόδειξη ότι δεν κατάλαβε ότι είναι άλλο οι επενδύσεις και άλλο η λειτουργική κερδοφορία… και όταν τα μάθει από την αρχή τα ξαναλέμε… Ο κ. Τσίπρας είπε και το αμίμητο: ότι γι’ αυτό δεν πείθεται η ψήφος στις νεανικές ηλικίες σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, Έλα Χριστέ και Παναγία! Ο άνθρωπος που χάνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις, όλων των εταιριών από το 2016 μέχρι σήμερα… Και που σε όλες αυτές τις δημοσκοπήσεις του ρίχνει ο Μητσοτάκης 15 μονάδες και 12 και 14… Έχει το θράσος να κάνει μαθήματα στη Νέα Δημοκρατία για τις δημοσκοπήσεις… Από αυτό και μόνο να καταλάβετε για ποιο βαθμό ευφυΐας μιλάμε και αν μπορεί να παρακολουθήσει ή όχι αυτός το δικό μου το επίπεδο».

Απαντώντας στον υπουργό Ανάπτυξης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση, λέγοντας ότι «δεν θα απαντήσω στον κ. Γεωργιάδη που χαρακτηρίζει αγράμματο τον πρώην πρωθυπουργό», και ζήτησε την απαιτούμενη «προστασία» από το προεδρείο, λέγοντας: «Πρέπει το προεδρείο να προστατέψει την αίθουσα από τέτοιες αντιπαραθέσεις».

Διαβάστε επίσης

Βασίλης Λεβέντης: Η σύζυγος του αποκαλύπτει γιατί δεν είχε εμβολιαστεί

Ιμάμογλου: Έγινε από δήμαρχος… «καπετάνιος» για χάρη των νέων θαλάσσιων ταξί της Κωνσταντινούπολης

Άδωνις «καρφώνει» Κύρτσο για τη ΔΕΗ: «Μπορεί να θυμήθηκε τα… νιάτα του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15