search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:12
MENU CLOSE

Βελόπουλος για ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Όσοι πήγαν έξω από το σχολείο αναγέννησαν τους ναζί (Video)

30.09.2021 10:18
velopoulos_stavroupoli_new

Τους… ενόχους για τα βίαια επεισόδια των τελυταίων ημερών έξω από το 1ο-2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης «αποκάλυψε» το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο υπεύθυνοι είναι οι φοιτητές, οι μαθητές και οι πολίτες που πραγματοποίησαν αντιφασιστική συγκέντρωση στην περιοχή και όχι αυτοί που τους επιτέθηκαν εντελώς αναίτια.

«Μακριά τα κόμματα από τα σχολεία τα πανεπιστήμια. Είναι αδιανόητο τα παιδιά που μαθαίνουν γράμματα, να διαπαιδαγωγηθούν, να βρίσκονται στην μέγγενη των κομματικών αντιπαραθέσεων», είπε αρχικά ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Πρόκειται για κομματική αντιπαράθεση; Είχε υποστήριξη από την Χρυσή Αυγή;», τον διέκοψε ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης.

«Θα τα πούμε όλα. Δεν θέλω να με διακόπτετε, δεν με ενδιαφέρουν οι ναζί. Τους αναγεννήσαμε σήμερα. Τους ναζί τους αναγέννησαν οι κύριοι εκείνοι που πήγαν έξω από το σχολείο. Γιατί αν είναι 10-15 ναζισταριά έπρεπε να απομονωθούν από την κοινωνία. Δεν μπορείς να πηγαίνεις 100-150 άτομα με κουκούλες, με ρόπαλα και με μαχαίρια για να μοιράσεις φυλλάδια. Μην κοροιδευόμαστε. Αναγέννησαν τον ναζισμό», πρόσθεσε σε αρκετά πιο υψηλούς τόνους και φανερά εκνευρισμένος ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Τις κουκούλες και τα μαχαίρια τα είχαν οι μέσα όχι οι έξω», τον διόρθωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στην συνέχεια μάλιστα ο Κυριάκος Βελόπουλος αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκο Αμπατιέλο κι απειλούσε με αποχώρηση από το στούντιο.

«Είμαι πρόεδρος κόμματος. Ήρθα να μιλήσω όχι να αντιπαρατεθώ», έλεγε στον Γιώργο Παπαδάκη.

«Δεν θέλω. Πω πω πω. Θα μιλήσει μετά ο κ. Αμπατιέλος», είπε αρχικά ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», τονίζοντας πως πήγε να μιλήσει και όχι να αντιπαρατεθεί με εκπρόσωπο του ΚΚΕ

«Έχετε πρόεδρο κόμματος εδώ κ. Παπαδάκη. Με το ΚΚΕ δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Κύριε Παπαδάκη αποχωρώ τώρα. Δεν είναι εκλεγμένος ο κ. Αμπατιέλος. Δεν μπορώ. Το έχετε ξανακάνει σε πρόεδρο κόμματος; Με καλέσατε για να μιλήσω, όχι για να αντιπαρατεθώ», τόνισε στη συνέχεια.

Ο Γ. Παπαδάκης από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως δεν ενημερώνει τους καλεσμένους για το ποιος θα παρέμβει και ποιος όχι. 

Διαβάστε επίσης:

Μπογδάνος – Σταυρούπολη: Βλέπει «επιλεκτική ευαισθησία» της δικαιοσύνης πίσω από τις φασιστικές επιθέσεις στο ΕΠΑΛ

Ν. Παναγιωτόπουλος: Η αμυντική συνδρομή με τη Γαλλία περιλαμβάνει και θαλάσσιες περιοχές

«Βόμβες» Τσίπρα για Σταυρούπολη: Η κυβέρνηση «νίπτει τας χείρας της» για να μη χάσει ακροδεξιό ακροατήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:10