search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:18
MENU CLOSE

Μαίρη Λίντα: Τραγουδά «μοιάζεις κι εσύ σαν θάλασσα» στο Γηροκομείο (Video)

02.10.2021 17:45
miri_linda_new

«Μοιάζεις κι εσύ σαν θάλασσα» τραγούδησε η Μαίρη Λίντα από το Γηροκομείο Αθηνών, στο πλαίσιο μιας μικρής γιορτής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Στην Μαίρη Λίντα μάλιστα απονεμήθηκε ειδικό τιμητικό βραβείο για την προσφορά της στη μουσική και τον πολιτισμό.

Η Μαίρη Λίντα φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών σχεδόν τρία χρόνια. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η 83χρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε αναφέρει: «Όλα τα παιδιά εδώ είναι εκπληκτικά. Από τους διευθυντές μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο. Είναι ευγενέστατοι. Την ώρα που τους χρειαζόμαστε χτυπάμε τα κουδούνια και έρχονται όλοι να δουν τι συμβαίνει. Εγώ αυτό το νιώθω ασφάλεια. Στο γηροκομείο η Μαίρη Λίντα; Γιατί η Μαίρη Λίντα τί είναι; Δεν είναι άνθρωπος; Δεν αξίζει να είναι εδώ και να την περιποιηθούν; Για ποιο λόγο να μην έρθω εγώ στο γηροκομείο;».

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Επίσης, τραγούδησαν αφιλοκερδώς ο Γιώργος Γερολυμάτος και η Κωνσταντίνα.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 29 νεκροί, 332 διασωληνωμένοι και 1.837 νέα κρούσματα

Χειρουργείο για τον Λευτέρη Πετρούνια

Παραλίγο «φωτιά» στα σύνορα Σερβίας-Κοσόβου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:17