search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:54
MENU CLOSE

Δημητρακόπουλος: Ο Φιλιππίδης είναι αθώος και θα προσπαθήσει να το αποδείξει (Video)

03.10.2021 12:54
filippidis_new

Αθώος θα δηλώσει στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με τον συνηγορό του Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο ποινικολόγος, ο ηθοποιός -ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού– έχει «ενσυνείδητα αποφασίσει να μην τροφοδοτεί με ειδήσεις την υπόθεση».

«Θα μιλήσει στο δικαστήριο» ανέφερε, προσθέτοντας πως ο εντολέας του δεν θα κάνει αγωγή σε καμία από τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν.

«Η θέση του Πέτρου Φιλιππίδη είναι αμετάβλητη», τόνισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητα του με κάθε μέσο», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη γραμμή υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

«Όσοι λένε καλή κουβέντα για τον Φιλιππίδη διαπομπεύονται»

Στη συνέχεια, ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που τον υπερασπίστηκαν, λέγοντας ότι στα πλαίσια μιας δημοκρατικής κοινωνίας δεν γίνεται να μην έχουν το δικαίωμα να «πουν μια καλή κουβέντα». «Προσωπικά, έχω δεχθεί επιθέσεις λόγω της υπεράσπισής μου», είπε.

«Στη θέση του κατηγορουμένου μπορεί να βρεθεί ο οποιοσδήποτε. Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν ο Φιλιππίδης είναι ένοχος ή αθώος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Ένταση με αντιεμβολιαστές στον μητροπολιτικό ναό (Videos)

Δένδιας: «Η Τουρκία καταπατά κάθε έννοια του Διεθνούς Δικαίου»

Καύσιμα – μπουρλότο για τα νοικοκυριά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:53