search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:04
MENU CLOSE

Ετεοκλής Παύλου: «Η δίχρονη κόρη μου έχει αρχίσει να με ρωτά για το πρόσθετο μέλος» (Video)

04.10.2021 10:50
eteoklis-payloy-new

Στο πρόσθετο μέλος που φέρει στο σώμα του αναφέρθηκε ο Ετεοκλής Παύλου, αποκαλύπτοντας ότι η δίχρονη κόρη του έχει, ήδη, αντιληφθεί τη διαφορετικότητα, κάνοντας σχετικές ερωτήσεις.

Αφορμή στάθηκε το θέμα της αναπηρίας και του τρόπου που θα πρέπει να μιλάμε γι ‘αυτό στα παιδιά. Ένα θέμα που οι παρουσιαστές της εκπομπής “Familiar” θέλησαν να προσεγγίσουν με τη βοήθεια της ψυχολόγου Νέλλης Θεοδοσίου.

«Το παιδάκι μου είναι δύο χρονών, θα πάει στο σχολείο σε λίγο και ήδη είναι στη διαδικασία που κοιτάει το πόδι μου. Το πρόσθετο μέλος καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι και είμαι στη φάση που προσπαθώ να το προσεγγίσω όσο καλύτερα γίνεται» είπε χαρακτηριστικά ο αθλητής και παρουσιαστής του OPEN, προσθέτοντας:

«Για να μπορέσεις να το εξηγήσεις στο παιδί σου και να το προσεγγίσεις σωστά πρέπει εσύ να έχεις ενημερωθεί σαν ενήλικας και να θωρακίσεις το παιδί σου.

Όχι μόνο να φτιάξεις έναν κλοιό προστασίας από τους γύρω. Να το θωρακίσεις πνευματικά και συναισθηματικά στο να μπορεί να απαντήσει όπως πρέπει με τον ανάλογο διάλογο και επιχειρήματα για το τι συμβαίνει στον μπαμπά ή στην μαμά».

Διαβάστε επίσης:

J2US: Θετικός στον κορωνοϊό και ο Μαρίνος Κόνσολος

Θεσσαλονίκη: «Απόβαση» αστέρων του Χόλυγουντ για τους «Αναλώσιμους»

Έμιλι Ρατακόφσκι: Καταγγέλλει τον Ρόμπιν Θικ για σεξουαλική παρενόχληση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:02