search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:04
MENU CLOSE

Αιχμηρή απάντηση Καϊλή προς Κεγκέρογλου για τα… χρεωστούμενα στο κόμμα

05.10.2021 17:37
Eva Kaili_new

Αιχμηρή ήταν η απάντηση της ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Εύας Καϊλή προς Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος κατηγόρησε την ίδια αλλά και τον έτερο ευρωβουλευτή του κόμματος και υποψήφιο για την ηγεσία, πως δεν πληρώνουν τη συνδρομή τους.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με την ομιλία του στην ΚΕ του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στα οικονομικά του κόμματος και …έριξε τη βόμβα! Κάλεσε τους δυο ευρωβουλευτές, Νίκο Ανδρουλάκη και Εύα Καϊλή, να δώσουν τις συνδρομές στο κόμμα, που όπως είπε δεν αποδίδουν από το 2014 και οι οποίες ανέρχονται πλέον σε 58.000 ευρώ!

Η Εύα Καϊλή, με μήνυμά της στο Facebook και στο Twitter, τονίζει ότι πρόκειται για προσωπικές επιθέσεις ειδικά από κάποιους οι οποίοι βύθισαν το κόμμα στα χρέη.

Συγκεκριμένα, η ευρωβουλευτής αναφέρει:

«Όταν τελειώνουν τα πολιτικά επιχειρήματα αρχίζουν οι προσωπικές επιθέσεις. Απαντώ: Υπερκαλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας στο κόμμα καλύπτοντας δαπάνες λειτουργίας στα πλαίσια της νομιμότητας σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς! Κάποιοι προτιμούν μετρητά χωρίς αποδείξεις, ενώ καλύπτουν τις ευθύνες εκείνων που βύθισαν το κόμμα στα χρέη! *από το 2014 ζητώ να ενημερωθούμε για τον λογιστικό έλεγχο που διεξήχθη.

Το μόνο χρέος που έχουμε στην παράταξη είναι η ενότητα».

Ενώ ταυτόχρονα παραθέτει και δημοσίευμα του 2020 σύμφωνα με το οποίο «αδιάφθοροι» της ΕΕ κρίνουν ότι είναι παράνομο να δίνουν οι ευρωβουλευτές μέρος του μισθού τους στα κόμματα.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζεται η κόντρα Πλεύρη – Σκέρτσου για την διαχείριση της πανδημίας

Η αιχμηρή απάντηση του Γεωργούλη στον Μπογδάνο για το Your Face Sounds Familiar

Λάβρος Βενιζέλος για τον κορωνοϊό: Πεθαίνουν 300 άνθρωποι την εβδομάδα, πρέπει να δοθούν εξηγήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50