search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:49
MENU CLOSE

ΕΟΔΥ: Την Τετάρτη ανακοινώνεται ο νέος πρόεδρος

05.10.2021 08:56
eody_new

«Την Τετάρτη θα υπάρξουν ανακοινώσεις από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για τον ΕΟΔΥ αλλά και για το πλαίσιο λειτουργίας με στόχο να εκπέμπουμε πολύ καθαρά μηνύματα σε σχέση κυρίως με τους εμβολιασμένους», ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου απευθυνόμενος στους υπουργούς.

Ενώ δεν έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις, έχουν αρχίσει οι σκέψεις και οι βολιδοσκοπήσεις για τον επόμενο επικεφαλής του ΕΟΔΥ.

Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκε έντονα το όνομα του καθηγητή Βασιλακόπουλου, ωστόσο δεν φαίνεται να καταλήγουν στο πρόσωπό του.

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι ψάχνει τον επόμενο επικεφαλής του ΕΟΔΥ ανάμεσα στους επιστήμονες που αυτά τα δύο χρόνια της πανδημίας έχουν εισφέρει στην αντιμετώπισή της με τις προτάσεις τους και τις συμβουλές τους.

Παραίτηση Αρκουμανέα

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου ο Παναγιώτης Αρκουμανέας παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ. Όπως αναφέρει για την παραίτησή του ο κ. Αρκουμανέας, μέσω ανάρτησης στο facebook, «τίμησα το αξίωμα που μου εμπιστεύτηκε η κυβέρνηση αυτής της χώρας με εντιμότητα, μαχητικό πνεύμα και αυταπάρνηση», ενώ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης προς τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Διαβάστε επίσης:

Η αιχμηρή απάντηση του Γεωργούλη στον Μπογδάνο για το Your Face Sounds Familiar

Λάβρος Βενιζέλος για τον κορωνοϊό: Πεθαίνουν 300 άνθρωποι την εβδομάδα, πρέπει να δοθούν εξηγήσεις

Μήνυμα «κύκλων» Γεννηματά: Όχι υποψήφιοι με στήριξη μελών άλλων κομμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15