search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:13
MENU CLOSE

La Casa de Papel: Το συγκινητικό αντίο της Τόκιο – Δάκρυσαν μέχρι και τα μάρμαρα από το… νομισματοκοπείο (Video)

05.10.2021 18:48
tokio_klama-new

Προσοχή spoiler: Εάν έχετε δει το πρώτο μισό του τελευταίου κύκλου διαβάστε το κείμενο. Εάν όχι η ευθύνη είναι δική σας.

Η Ισπανική σειρά La casa de Papel, εκτίναξε το Netflix, αφού εκατομμύρια άνθρωποι από όλον τον κόσμο έγιναν συνδρομητές για να δουν την παρέα του «καθηγητή» να βάζει φωτιά στα θεμέλια ενός συστήματος και να το κερδίζει.


Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου η Τόκιο είναι περικυκλωμένη και τραυματισμένη από κάποιους μισθοφόρους και όταν ο Γανδία γυρνάει το πεσμένο της κορμί για να της δώσει τη χαριστική βολή, εκείνη με ένα ειρωνικό χαμόγελο ανοίγει τις παλάμες της και του δείχνει τις περόνες από τις 6 χειροβομβίδες που είχε στη ζώνη της και τις οποίες είχε απασφαλίσει. Κανείς από τους κακούς δεν γλύτωσε. Τους πήρε μαζί της η μεγάλη πρωταγωνίστρια.


Αυτό είναι και το τελευταίο επεισόδιο του μισού τελευταίου κύκλου. Ένας θάνατος με χαμόγελο που στην ουσία είναι μια νίκη απέναντι στα όσα πρέσβευε ο Γανδία και οι μισθοφόροι του.
Αυτή ήταν και η τελευταία εμφάνιση της Τόκιο (κατά κόσμον: Ούρσουλα Κορμπέρο) της Ισπανίδας ηθοποιού με τα εκατομμύρια θαυμαστές. Μόλις τελείωσε η σκηνή ήρθε η ώρα η Τόκιο να αποχαιρετίσει τόσο τους άλλους ηθοποιούς όσο και το προσωπικό της σειράς και προς τιμήν της στήθηκε μια μικρή γιορτούλα.


Εκεί ήταν που δεν άντεξε άλλο η Τόκιο και ξέσπασε σε κλάματα. Της πρόσφεραν μια τεράστια ανθοδέσμη και της έδωσαν να διαβάσει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα από όλους. Η τόκιο δεν άντεξε και έκλαψε επάνω στα μάρμαρα του νομισματοκοπείου.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Κατέθεσε ο 40χρονος– «Είχα περιστασιακή σχέση με την Έφη, την Ιωάννα δεν την έχω δει ποτέ»

Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας για Λιγνάδη – «Άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04