search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:17
MENU CLOSE

Ελληνοτουρκικό επεισόδιο είναι σε εξέλιξη σε τηλεοπτικά όμως ύδατα

06.10.2021 19:42
james kafetzis

Ο Τζέιμς Καφετζής που έγινε γνωστός από το περσινό «Survivor» και η δημοτικότητα του κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, όπως λένε εκείνοι που γνωρίζουν και παρακολουθούν, έγινε αποδέκτης εξώδικου!

Αποστολέας είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλίτζαλι. Αιτία η συμμετοχή του νεαρού από τη Ρόδο στο μουσικό πρόγραμμα «Just the 2 of Us», παραγωγής Barking Well Media- Νίκου Κοκλώνη.

Μάλιστα ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας μίντια αξιώνει χρηματική αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Η αλήθεια είναι πως κάθε παίκτης του «Survivor» υπογράφει συμβόλαιο με δεσμευτική ρήτρα σύμφωνα με οποία θα πρέπει κάθε εμφάνιση σε όποιο άλλο πρόγραμμα υπο την προϋπόθεση να έχει τη σύμφωνη γνώμη της εταιρείας παράλληλα απαγορεύει τη συμμετοχή σε άλλο ριάλιτι ή σόου του ανταγωνισμού.

Και αυτόν τον όρο, υποστηρίζεται στο εξώδικο, ότι παραβίασε ο Καφετζής.

Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αναγνωρίζει ότι έχει υπογράψει τέτοιο συμβόλαιο όμως υποστηρίζει ότι η συμμετοχή του στο σόου του Alpha δεν παραβιάζει κανέναν όρο της σύμβασης με την Acun Medya διότι «το «Just the 2 of Us» γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό».

Τα πνεύματα πάντως είναι τεταμένα γενικώς.  Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από θερμό επεισόδιο που συνέβη στις τηλεοπτικές εγκαταστάσεις στις οποίες πραγματοποιούνται ταυτόχρονα γυρίσματα διαφορετικών παραγωγών, ανάμεσα στον Ατζούν Ιλίτζαλι και το Νίκο Κοκλώνη.

Αιτία μια θέση πάρκινγκ που λέγεται ότι έχει παραχωρηθεί στον Τούρκο μιντιάρχη.

Δεν ήταν ο  Ιλίτζαλι που έκανε «σκηνή», όμως έγιναν έντονες διαμαρτυρίες από στελέχη της εταιρείας του διότι  διαπίστωσαν πως στη θέση που έχει παραχωρηθεί για το αυτοκίνητο του ήταν  «πιασμένη» από άλλο αυτοκίνητο, κάποιου από εκείνους που είχαν πάει στις τηλεοπτικές εγκαταστάσεις για τις ανάγκες γυρισμάτων του σόου παραγωγής (και παρουσίασης) Νίκου Κοκλώνη. «Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε», έχουν να λένε άνθρωποι που ήταν στο χώρο.

Λέγεται δε, χωρίς να επιβεβαιώνεται όμως, ότι μεταξύ των δύο εταιρειών η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη ακριβώς επειδή η Barking Well Media προσέγγισε ανθρώπους που είχε υπο την διαχείριση της η Acun Medya.

Διαβάστε επίσης:

Η «Ελληνοφρένεια» επιστρέφει στο Mega

«Ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι ωραίος»

«Βαρδιάνος στα σπόρκα»: Ξορκίζοντας την πανδημία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:12