Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο αγώνας μεταξύ των Σαν Χοσέ Έρθκουέικς και των Κρουζ Αζούλ, υποτίθεται ότι ήταν ένας φιλικός αγώνας στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο MLS.
Όλα κυλούσαν φυσιολογικά μέχρι που λίγο πριν τη λήξη του ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να γρονθοκοπεί έναν ποδοσφαιριστή της Κρουζ Αζουλ. Η σύρραξη γενικεύτηκε ενώ μπήκαν και αστυνομικοί στο χώρο αλλά και στις κερκίδες για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο επικράτησε πανδαιμόνιο. Ποδοσφαιριστές άρχισαν να παίζουν ξύλο αναμεταξύ τους, αστυνομικοί να χτυπάνε οπαδούς, οπαδοί να κυνηγάνε ποδοσφαιριστές.
Και όλα ξεκίνησαν από ένα τάκλιν που ο οπαδός θεώρησε υπερβολικά σκληρό, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο άρχισε να γρονθοκοπεί τον παίκτη που το έκανε και η σύρραξη γενικεύτηκε.
Διαβάστε επίσης:
Ενεργειακή κρίση: Γιατί ο επικείμενος χειμώνας για την Ευρώπη προμηνύεται… κρύος
«Καλπάζει» η ακρίβεια στα βασικά τρόφιμα: Αυξήσεις έως και 21% σε 9 είδη (λίστα)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.