search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:45
MENU CLOSE

Πατήσια: Αποζημιώσεις στους κατόχους των κατεστραμμένων οχημάτων

10.10.2021 10:44
amaxi-new

Το βράδυ του Σαββάτου απορριμματοφόρο του Δήμου Αθηναίων που πραγματοποιούσε την τακτική αποκομιδή στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα πήρε φωτιά για άγνωστους μέχρι αυτή την ώρα λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δήμου Αθηναίων το πλήρωμα του οχήματος έδρασε άμεσα καλώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία αφενός για να κατασβέσει τις φλόγες στο απορριμματοφόρο αφενός προκειμένου να αποτραπεί η επέκταση τους στα σταθμευμένα οχήματα.

Παρά την γρήγορη ανταπόκριση της Πυροσβεστικής από τις φλόγες προκλήθηκαν ζημιές σε 11 αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα, στο στενό δρόμο της Καραμαλάκη.

Δεν υπήρξε τραυματισμός εργαζόμενου στην καθαριότητα ή άλλου πολίτη.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, κάλεσαν άμεσα την ασφαλιστική εταιρεία η οποία κατέγραψε και τις ζημιές και όπως γνωστοποιήθηκε,, όλοι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές θα αποζημιωθούν όπως προβλέπεται από το νόμο.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς στρατηγική για τη φιλοζωία

Ανοίγει «μέτωπο» στην Εκπαίδευση

Κορωνοϊός: 3η δόση εμβολίου – Ανοίγει η πλατφόρμα για τους άνω των 50

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:44