search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:39
MENU CLOSE

Όλα στο φως για τους πάντες και τα πάντα, λέει το ΚΙΝΑΛ

12.10.2021 16:37
KINAL_new

Τη θετική στάση του στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση των καταγγελιών για “στημένες” δημοσκοπήσεις και τις επιχορηγήσεις στα ΜΜΕ, εξήγησε το ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας: Όλα στο φως για τους πάντες και τα πάντα, χωρίς αστερίσκους και επιλεκτικούς αποκλεισμούς».

Το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι διαχρονικά για την παράταξή μας σε θέματα διαφάνειας στο δημόσιο βίο δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν διλήμματα ενώ είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη αυτή η θέση.

«Γι’ αυτό και θα στηρίξουμε την πρόταση της Εξεταστικής Επιτροπής που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανές -στο πλαίσιο των ίδιων αρχών- ότι θα στηρίξουμε και κάθε σχετική με το θέμα πρόταση, που θα κατατεθεί από άλλα κόμματα», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής και σημειώνει ότι «η στάση μας θα συγκεκριμενοποιηθεί σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Θετικός ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς και η σύζυγός του – Η ανάρτηση για το παιδί του και το εμβόλιο

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κατά Marc: «Ο Γεράκης δουλεύει για το Μαξίμου»

Υπέρ της ελληνογαλλικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ (πίνακας)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10