search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:04
MENU CLOSE

Όζι Όζμπορν: Εμβολιάστηκε και λέει ότι ο Σατανάς τον προστάτευσε από τον κορωνοϊό

13.10.2021 17:16
ozzy_osbourn-new

Τι άλλο θα μπορούσε να πει ο Όζι Όσμπορν; Μόνο ότι ενώ η γυναίκα του και η κόρη του κόλλησαν κορωνοϊό, εκείνος δεν κόλλησε και τον προστάτευσε ο Σατανάς να μην κολλήσει. Βέβαια ο τραγουδιστής της heavy metal τα είπε αυτά αστειευόμενος όταν ρωτήθηκε μετά τον εμβολιασμό του πως κατάφερε να μην κολλήσει μέσα στο σπίτι με τη γυναίκα και την κόρη του να νοσούν.


«Ο διάβολος με κράτησε ασφαλή σε όλη την πανδημία του κορωνοϊού», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στον ιστότοπο Loudersound.com και συνέχισε: «Η γυναίκα μου νόσησε από κορωνοϊό. Και η κόρη μου , εγώ όμως δεν έπαθα τίποτα. Το να είσαι λάτρης του διαβόλου έχει τα καλά του!», πρόσθεσε.


Βέβαια ο αειθαλής ρόκερ τραγουδιστής σε συνέντευξη του στην Guardian το 2014 είχε ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι και χριστιανός είναι και στον θεό πιστεύει ενώ είχε πει χαρακτηριστικά: «Βαφτίστηκα Χριστιανός. Πήγαινα στο κατηχητικό κάθε Κυριακή»

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν προέκυψε εμπλοκή δεύτερου προσώπου στη δολοφονία της Καρολάιν

Διπλώματα οδήγησης: Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο

Βόρεια Κορέα: Στρατιωτική επίδειξη υπό το βλέμμα του Κιμ – Στρατιώτες σπάνε τούβλα και ξαπλώνουν σε σπασμένα γυαλιά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:03