search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επαφή με Ζιντάν μετά από εισήγηση του Ρονάλντο

19.10.2021 18:56
Αυτόν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή θέλει σαν τρελός ο Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης  - Media

Mε τον Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε η διοίκηση της Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το El Chiringuito, για το ενδεχόμενο πιθανής ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μετά από εισήγηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία τρία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης της Premier League, με 14 βαθμούς και στο -5 από την κορυφή.

Όπως είναι λογικό έχουν μαζευτεί «σύννεφα» πάνω από τον τεχνικό των «Κόκκινων Διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενώ η τρέχουσα εβδομάδα είναι άκρως απαιτητική έχοντας να αντιμετωπίσει την Αταλάντα (20/10, 22:00) για τη Premier League και την Λίβερπουλ (24/10, 18:30) για την Premier League.

Μπορεί η Γιουνάιτεντ επίσημα να στηρίζει τον Νορβηγό προπονητή, όμως συύμφωανα με δημοσιεύματα έχει ξεκινήσει να σχηματίζει μία λίστα με υποψήφιους διαδόχους του. Ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στη «shortlist» της Γιουνάιτεντ είναι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν.

Όπως αναφέρει η El Chiringuito οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν κάνει την πρώτη τους επαφή με τον «Ζιζού», μετά από εισήγηση του πρώην ποδοσφαιριστή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο. Θυμίζουμε πως ο Ζιντάν είχε πρόσφατα κρούση από το νησί και συγκεκριμένα από τη Νιουκάστλ, όμως είχε διαμηνύσει πως επιθυμεί να συνεχίσει είτε στη Γιουβέντους, είτε στην εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Νίκη του Άρη μέσα στη Λαμία με 0-1 (vids)

Τσιτσιπάς: «Πρωταθλητής» και στο… άρμεγμα αγελάδας; (video)

Ολλανδία: Κατέρρευσε κερκίδα την ώρα των πανηγυρισμών (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34