search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:12
MENU CLOSE

Βόλος: «Δημοκρατικές» απειλές Μπέου μέσα στο δημαρχείο – «Θα σας κάνω “μαύρους” στο ξύλο» (Videos)

19.10.2021 14:21
mpeos_new

Σοβαρό επεισόδιο με χυδαίες λεκτικές εκφράσεις και απειλές, με πρωταγωνιστές τον Αχιλλέα Μπέο και μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο δημαρχείο του Βόλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Στέλιος Λημνιός και Κώστας Βολιώτης θέλησαν να μπουν στον χώρο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση για την δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) στην πόλη.

Τη στιγμή που τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας προσπάθησαν να μπουν και να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη, δεν το επέτρεψαν σύμβουλοι του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου με συνέπεια να τους πετάξουν εκτός, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Στη συνέχεια ωστόσο μπήκαν κανονικά, αλλά δημιουργήθηκε ένταση με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο ο οποίος τους απείλησε ότι θα τους κάνει «μαύρους» στο ξύλο εάν κάνουν φασαρία.

«Δεν ξέρω αν έχετε φάει ξύλο στο Βόλο, αλλά αν κάνετε φασαρία σήμερα εδώ θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο. Σας το λέω εγώ. Από μένα, ναι. Μην προκαλέσετε. Σεβαστείτε, δημοκρατία δεν είναι αυτή η αλητεία που κάνετε εσείς. Κοπρίτες..», είπε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος στα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας.

Ακολούθησε εκ νέου ένταση ενώ κλήθηκε η αστυνομία. Μάλιστα ο σύμβουλος του δημάρχου Βόλου Γιώργος Σκλιάς απαιτούσε να συλληφθούν μετά από μήνυση την οποία θα υπέβαλλε.

Όταν όμως ο Κ. Βολιώτης αντέτεινε ότι θα υποβληθεί μήνυση και από την πλευρά του προς τον Δήμαρχο Βόλου για απειλή και εξύβριση, τότε οι αστυνομικοί υπαναχώρησαν, αφήνοντάς τους να παραμείνουν στο χώρο της εκδήλωσης.

Διαβάστε επίσης:

Squid Game: Ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη έφτιαξε τα διάσημα μπισκότα και… ξεπούλησε (Video)

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία της 8χρονης – Έστησε τη σκευωρία για να πάρει χρήματα από τη μητέρα της μικρής

Νοσοκομείο Πάτρας: Απολύθηκε ο παιδίατρος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:12