search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:15
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις!» (video)

21.10.2021 13:49
adwnis_new

«Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Kontra και αναφερόμενους στους ανεμβολίαστους.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ισχυρίστηκε ότι έχει δεχθεί πολλά υβριστικά μηνύματα από ανεμβολίαστους.

«Θέλω να σας μιλήσω λίγο επί του προσωπικού: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο προσπάθησα να πείσω τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Με βρίζανε, μου στέλνανε email, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πεθάνει η μητέρα μου – έχει πεθάνει η κακομοίρα εδώ και 30 χρόνια – να πάθω καρκίνο… Οι βρισιές που έχω δεχτεί από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν δεν υπάρχουν.

Σας λέω λοιπόν… πλέον προσωπικά κουράστηκα! Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα. Δεν υπάρχει το κράτος να κάνει κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα.

Από εδώ και μπρος ο καθένας έχει την ατομική ευθύνη. Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει, δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του. Επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνέχισε:

«Δεν μπορείς να φανταστείς το bullying που έχω δεχτεί από τους ανθρώπους. Άμα σας δείξω τα μηνύματα θα ντραπείτε για την ανθρώπινη φύση. Λες και εγώ έχω συμφέρον να κάνεις εσύ εμβόλιο… Μη σώσεις!».

«Το μη σώσεις είναι κουβέντα;» του επισήμαναν οι παρουσιαστές στο σημείο αυτό, με τον υπουργό να σημειώνει: «Το μη σώσεις είναι λαϊκή έκφραση…».

Το απόσπασμα μετά το 29.50 του βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει ή επαληθεύει τον πρέσβη των ΗΠΑ για την αμυντική συμφωνία;

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεβαίνει η προσυνεδριακή αυλαία – Διαφωνία στελεχών με πρόταση Τσίπρα για τα οργανωτικά

ΚΙΝΑΛ: Γιατί η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου αλλάζει τα δεδομένα – Τι φοβούνται οι αντίπαλοι του – Όλο το παρασκήνιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:11