search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:26
MENU CLOSE

Europa Conference League: Ταπείνωση με 6άρα για Ρόμα και Μουρίνιο από μία… Μπόντο Γκλιμτ

21.10.2021 22:56
mourinio_new

Η Μπόντο Γκλιμτ διέσυρε με 6-1 τη Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο για το Europa Conference League, στη χειρότερη ήττα της καριέρας του Πορτογάλου τεχνικού.

Μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες στην ιστορία τους γνώρισαν Ρόμα και Ζοζέ Μουρίνιο. Η Μπόντο Γκλιμτ διέλυσε με 6-1 τους “τζιαλορόσι” στη Νορβηγία για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Europa Conference League, σε ένα παιχνίδι που θα μνημονεύεται για χρόνια.

Οι πρωταθλητές Νορβηγίας έπιασαν από το λαιμό τους Ρωμαίους με την έναρξη του αγώνα και ο Έρικ Μπόθεϊμ έγραψε το 1-0 στο 8′. Ο Πάτρικ Μπεργκ έκανε το 2-0 λίγο αργότερα και παρά τη μείωση του σκορ από τον Κάρλες Πέρεθ, η Ρόμα δεν βρήκε την απόδοση που είχε προ ημερών στο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους.

Ο Μπόθεϊμ βρήκε δίχτυα και στο 2ο ημίχρονο και μέσα σε 9 λεπτά η Μπόντο Γκλιμτ βρήκε ακόμα τρία γκολ, με τους Όλα Σολμπάκεν (δύο φορές) και Αμάλ Πελεγκρίνο. Αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα στην καριέρα του Μουρίνιο, ο οποίος γνώρισε τρίτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Mπασκετική «βόμβα» του ΝΒΑ στην Ευρώπη: Ετοιμάζει δική του «Euroleague» μαζί με τη FIBA

Εuropa League: Για την πρωτιά στην Φρανκφούρτη ο Ολυμπιακός

Πετρούνιας: Νέα επανόρθωση για #metoo – «Ζητώ συγγνώμη από όλους τους Έλληνες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:26