search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:00
MENU CLOSE

Άντονι Φάουτσι: Οργή στις ΗΠΑ για τα αποτρόπαια πειράματα σε κουτάβια – Τα έτρωγαν ζωντανά οι σκνίπες

25.10.2021 20:01
fauci_peiramata-new

Οργή έχει ξεσπάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, τόσο στους κόλπους των Δημοκρατικών όσο και στους κόλπους των Ρεπουμπλικάνων κατά του «Αμερικανού Τσιόδρα» του Άντονι Φάουτσι και τα σκληρά πειράματα που χρηματοδότησε, σε κουτάβια.


Τα πειράματα γίνονται για να δοκιμαστούν νέα φάρμακα για διάφορες ασθένειες και μεταξύ άλλων ακινητοποιούσαν τα κουτάβια, και άφηναν σκνίπες να τα τρώνε ζωντανά.
Και ήδη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά με το hastag #ArrestFauci στο Twitter να γίνεται viral τις τελευταίες ώρες. Όπως αναφέρει το δίκτυο Sky news, ξεσηκώθηκε κύμα από χρήστες στα social media που έσπευσαν να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για την χρηματοδότηση τέτοιων πειραμάτων.


Οι εφημερίδες Independent και Daily mail αναφέρουν ότι ο Φάουτσι κατηγορείται πως δαπάνησε σχεδόν δύο εκατομμύρια δολάρια σε πειράματα με κουτάβια , τα οποία παγιδεύονται σε κλουβιά έτσι ώστε οι σκνίπες να μπορούν να τα φάνε ζωντανά.


Σε επιστολή τους 24 βουλευτές τόσο των δημοκρατικών όσο και των ρεπουμπλικάνων προσυπογράφουν μια επιστολή «φωτιά» κατά του Φαόυτσι.

Μέρος της επιστολής δημοσίευσε η εφημερίδα New York Post και μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Αυτή η σκληρή διαδικασία, στην οποία αντιτίθενται- με σπάνιες εξαιρέσεις- η Αμερικανική Κτηνιατρική Ένωση, η Αμερικανική Ένωση για την Νοσηλεία των Ζώων και άλλες ενώσεις – φαίνεται ότι έγινε έτσι ώστε οι επιστήμονες που διενήργησαν τα πειράματα, να μην χρειάζεται να ακούσουν τα γρυλίσματα των κουταβιών. Πρόκειται για μία κατακριτέα πράξη με τα χρήματα των φορολογουμένων»

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Πάλεψε με θάρρος μέχρι το τέλος – Αξιοπρεπής και γενναία στην άνιση μάχη για 14 ημέρες

Φώφη Γεννηματά: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για τον καρκίνο που έπληξε την οικογένειά της (video)

Καταδίωξη στο Πέραμα: Δεν υπήρξε εντολή της ΕΛΑΣ να σταματήσει η καταδίωξη δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:57