search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:57
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Δεν θα γίνει η μαθητική παρέλαση λόγω εθνικού πένθους για τη Φώφη Γεννηματά

25.10.2021 21:23
parelasi

Δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη λόγω του εθνικού πένθους που κηρύχθηκε στη χώρα την Τετάρτη για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών: «Μετά την κήρυξη από τον Πρωθυπουργό της Χώρας της 27ης Οκτωβρίου ως ημέρας εθνικού πένθους για την εκδημία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, πρώην Αναπληρωτή Υπουργού, πρώην Υφυπουργού, πρώην Νομάρχη Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών-Πειραιώς και Βουλευτή, Φωτεινής Γεννηματά, δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη».

Eπισημαίνεται ότι ακυρώνεται μόνο η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης καθώς έχει την ιδιαιτερότητα να πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου, ξεχωριστά από τη στρατιωτική που πραγματοποιείται στις 28 Οκτωβρίου.

Οι παρελάσεις στους υπόλοιπους δήμους της Θεσσαλονίκης καθώς και στην υπόλοιπη χώρα θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις 28 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης

Δημοσιογραφική απώλεια: Πέθανε ο Νικηφόρος Αντωνόπουλος

Μόσιαλος για Φώφη Γεννηματά: Στη μνήμη της να θεσπιστεί πρόγραμμα για αντιμετώπιση του καρκίνου

Πέραμα: «Σταματήστε την καταδίωξη, υπάρχει κεντρική εντολή» – Στο φως διάλογοι-φωτιά της ΔΙΑΣ με το Κέντρο Επιχειρήσεων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:53