search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:00
MENU CLOSE

Τουρκία: Κατηγορεί την DW για fake news – «Δηλητηριάζετε τις σχέσεις Bερολίνου-Άγκυρας»

26.10.2021 17:48
cavusogloy-new-01

Για fake news κατηγορεί η Τουρκία τη DW, αναφορικά με το δημοσίευμα περί ρήξης στη σχέση Ερντογάν και Τσαβούσογλου με αφορμή την υπόθεση των πρέσβεων των χωρών που τάχθηκαν υπέρ της απελευθέρωσης του Οσάμν Καβαλά και της ενδεχόμενης παραίτησης του Τούρκου ΥΠΕΞ.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως οι σχέσεις του Τούρκου προέδρου με τον επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας έχουν υποστεί σοβαρό πλήγμα, με την απάντηση της Άγκυρας να είναι άμεση, κάνοντας λόγο για δηλητηρίαση των γερμανοτουρκικών σχέσεων.

Η απάντηση ήρθε μέσω του εκπροσώπου επικοινωνίας της τουρκικής Προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν, ο οποίος, με ανάρτησή του στο Twitter, ανέφερε: «Ο υπουργός Εξωτερικών μας διέψευσε χθες το βράδυ αυτή τη δήθεν είδηση. Εξακολουθείτε, όμως, να επιμένετε σε αυτό το ψέμα. Εάν ο στόχος σας ήταν να ενημερώσετε, θα ανακαλούσατε αυτή τη δήθεν είδηση και θα ζητούσατε συγγνώμη. Δεν κατασκευάζετε μόνο Fake news, αλλά επίσης δηλητηριάζετε τις σχέσεις Τουρκίας – Γερμανίας».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Σε άνοδο η πανδημία στην Ευρώπη – Οι αριθμοί τρομάζουν

Αφρική: Εντόπισαν είδος κουκουβάγιας εξαφανισμένο για 150 χρόνια (Photos/Video)

Πύργος του Άιφελ: Ένα έργο που σχεδιάστηκε να είναι προσωρινό (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:00