search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:08
MENU CLOSE

Καταδίωξη στο Πέραμα: Γυναικα security χειροκροτά τους κατηγορούμενους αστυνομικούς (video)

27.10.2021 12:10
security

Αλγεινή εντύπωση έχουν προκαλέσει οι σημερινές επευφημίες και τα συνθήματα στήριξης στους εφτά αστυνομικούς που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν το πρωί στα δικαστήρια Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν. Την ώρα που κατέβηκαν από την κλούβα που έκανε τη μεταγωγή τους συγκεντρωμένοι με μαύρα ρούχα, κουκούλες half face και ξυρισμένα κεφάλια αλλά και συγγενείς και φίλοι των κατηγορούμενων φώναξαν «είμαστε μαζί σας», «μπράβο» και «ήρωες».

Ανάμεσα σε αυτούς που επευφημούσαν τους αστυνομικούς που πυροβόλησαν 36 φορές σε βάρος των τριών ρομά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον 18χρονο και να τραυματίσουν έναν ακόμη, ξεχωρίζει μια γυναίκα με στολή σεκιούριτι.

Η υπάλληλος της εταιρείας security που φορά στολή με τα διακριτικά της εταιρείας της, κάθεται στην αριστερή πλευρά της εισόδου των δικαστηρίων και διακρίνεται στα βίντεο να χειροκροτά με… ενθουσιασμό χαμογελώντας τους εφτά κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας.

Δείτε το βίντεο στο 0.30

Και εδώ στο 0.43

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι – Κεχαγιόγλου σε Ιωάννα: «Δεν ξεκινάμε καλά, δεν ανέχομαι μπούλινγκ από κανένα»

Ηλιούπολη: 52χρονος βρέθηκε με καρφωμένο μαχαίρι στην καρδιά – Επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Πέραμα: Μήνυμα για ηρεμία από τον πατέρα του νεκρού 18χρονου – «Σας παρακαλώ μην κάνετε ζημιές» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:04