search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:32
MENU CLOSE

The 2night Show – Τάσος Χαλκιάς: Τι απαντά σε ηθοποιούς που τον αποκαλούν «παρωχημένο» (Videos)

27.10.2021 11:23
tasos-chalkias-new

Στο ελληνικό metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, επισημαίνοντας ότι αν και ο χώρος είναι σκληρός, σπουδαίοι παλιοί σκηνοθέτες που γνώρισε δεν είχαν προβεί -παρουσία του- σε αξιόποινες πράξεις ή συμπεριφορές.

«Έχω γνωρίσει όλους τους παλιούς, μεγάλους και σπουδαίους σκηνοθέτες, από τον Αλέξη Μινωτή, τον Αλέξη Σολωμό μέχρι τον Σωκράτη Καραντινό, τον Δημήτρη Ροντήρη κ.ά. Τον γνώρισα αλλά δεν δούλεψα με τον Κουν. Δεν ξέρω κανέναν από αυτούς να έχει προβεί σε τέτοια παραβατική κατάσταση, που να ήταν αξιοτιμώρητη. Μέσα σε μια δουλειά μπορούν να συμβούν βρισίδια και τσακωμοί, στην αντίληψή μου δεν έχει πέσει χειροδικία» είπε και πρόσθεσε:

«Στον Μινωτή, αν δεν του άρεσε κάποιος, απλά τον παρατούσε και δεν ασχολούνταν. Εγώ πάντως στους παλιούς δεν γνώρισα τέτοιους ανθρώπους. Αντίθετα, όταν η ειδικότητα του σκηνοθέτη πήρε επάνω της μια αρχηγία… Το θέατρο για εμένα δεν είναι ο σκηνοθέτης, είναι ο ηθοποιός»

«Δεν με πειράζει που νεότεροι συνάδελφοι με λένε παρωχημένο»

Αναφερόμενος σε σχόλια που κατά καιρούς μπορεί να γίνονται για τον ίδιο από νεότερους συναδέλφους, ο Τάσος Χαλκιάς υπογραμμίζει ότι δεν ενοχλείται.

«Έχω ακούσει από κάποιους νεότερους συναδέλφους ότι είμαι παρωχημένος. Εντάξει συμβαίνουν αυτά δε με πειράζει. Μπορεί να πει ό,τι θέλει ο καθένας» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ σε ρόλο… έκπληξη!
Δόμνα Κουντούρη: Το Fame Story, η διπολική διαταραχή και η νέα της δουλειά ως delivery (Video)
Μιμή Ντενίση: «Εμένα δε με έφτιαξε κανένας, δεν έχω κάτι να φοβηθώ» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34