search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:21
MENU CLOSE

Τσαβούσογλου: «Ο Δένδιας κλαίγεται σαν μικρό παιδί – Εκβιασμοί προς ΗΠΑ»

28.10.2021 13:18
akar_tsavousoglou-new

Προκλητική επίθεση στον Νίκο Δένδια εξαπέλυσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέντευξή του στο CNN Turk, ενώ στο ζήτημα των μαχητικών φάνηκε να εκβιάζει τις Ηνωμένες Πολιτείες! 

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ερωτηθείς για τις σχέσεις με την Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο ο τούρκος ΥΠΕΞ ανέφερε προκλητικά: «στην Ανατολική Μεσόγειο δε θα επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματά μας. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συμπεριφέρεται σα μικρό παιδί, αν δεν κλαφτεί πέντε φορές την ημέρα και δεν παραπονεθεί για την Τουρκία, δεν μπορεί να σταματήσει. Αυτό δείχνει κόμπλεξ κατωτερότητας και φόβο»

Εντύπωση προκάλεσε και η εκβιαστική στάση του τούρκου ΥΠΕΞ προς τις ΗΠΑ ενόσω βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Ουάσινγκτον για προμήθεια F-16. «Εάν οι ΗΠΑ δε μας δώσουν τα F-35, τότε θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο για τα ρωσικά μαχητικά SU-57 ή SU-35»

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα η Άγκυρα εμφανίζεται εκνευρισμένη για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Αθήνα, καθώς και τις συμμαχίες που αναπτύσσει στην ευρύτερη περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Η 28η Οκτωβρίου 1940, και τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ, εμπνέουν τους αγώνες του σήμερα

Μηταράκης: Η εθνική αρχή διαφάνειας θα διερευνήσει τις καταγγελίες για pushbacks

Φώφη Γεννηματά: Ειδικό πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου, ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11