search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:16
MENU CLOSE

Τσαλίκης: «Με έθαβαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ – Αν ήμουν στη θέση του Γκουντάρα θα έπαιρνα τηλέφωνο και θα έλεγα “πας καλά ρε μ@@;”» (Video)

30.10.2021 19:11
gkoyntaras-tsalikis-kakava-new

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, ο τραγουδιστής βγήκε εκτός εαυτού. «Η διένεξή μου είναι με τον ΣΚΑΙ κι όχι με το ζεύγος Γκουντάρα – Κάκκαβα. Φαντάζομαι ότι ο ΣΚΑΙ δεν θα χάρηκε πολύ με τα πουλέν του για την προχθεσινή τους τοποθέτηση», είπε.

»Εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή σε συνέντευξή μου, πριν βγούνε φήμες ότι δεν θα παρουσιάσω και αθετήσουν το συμβόλαιό μας. Είχα μια πληροφόρηση από έγκυρο άνθρωπο… Ειπώθηκε ότι τα βάζω με κάποιους που κάνουν μια εκπομπή αντί εμού. Δεν είναι έτσι. Αν παρουσίαζα μια εκπομπή και με διαδεχόταν κάποιος άλλος, θα ήταν εξωφρενικό να αντιδράσω. Μιλάμε για ένα εν ενεργεία συμβόλαιο και την καταπάτησή του. Υπέστην κοροϊδία», συνέχισε.

«Το λάθος που κάνω σαν άνθρωπος είναι ότι περιμένω να μου συμπεριφέρονται με την ενσυναίσθηση και την καθαρότητα που θα φερόμουν εγώ. Έμαθα ότι με έθαβαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ. Αν εγώ ήμουν στη θέση του Γρηγόρη και κάποιος έβγαινε δημόσια κι έλεγε ότι “έχω την πληροφορία ότι με διαβάλλει ο Τσαλίκης και η γυναίκα του”, θα τον έπαιρνα τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή και θα του έλεγα “πας καλά ρε μ@@@@κα. Δεν έχω καμία ανάμειξη, δεν είχα ιδέα ότι ήταν εν ενεργεία το συμβόλαιό σου”; Όταν ήμουν στην Αυστραλία έμαθα ότι οι δυο τους με βρίζουν και πάνε να μου φάνε τη θέση. Είναι θέμα ηθικής, όχι ότι κάποιος άλλος κάνει την εκπομπή», εξήγησε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Αναφέρθηκε μάλιστα και σε όσα ειπώθηκαν, το καλοκαίρι, όταν πήγε στην εκπομπή του Γκουντάρα.

«Ο Γρηγόρης μου είπε όλο το παρασκήνιο του δοκιμαστικού μου στον ΣΚΑΪ για τη Μαλέσκου που δεν το γνώριζα ούτε εγώ. Όταν ρώτησα μετά τη διοίκηση, μου είπαν ότι το ρεπορτάζ του ήταν έγκυρο. Καταντά γραφικό όλο αυτό, θέλω να ξέρετε ότι λέω πάντα την αλήθεια και είναι θέμα ηθικής. Δεν με αφορά ότι δεν έκανα μία εκπομπή», ανέφερε.

«Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, στο ηθικό και το ανήθικο, το φως και το σκοτάδι» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης:

Ακρίτα: «Παρακαθίσατε στον Μεσαίωνα μερικοί»

Κρανιδιώτης σε Κύρτσο για Πέραμα – «Πας καλά;»

Πλακιωτάκης: H Τουρκία δεν δέχτηκε πίσω το πλοίο της με τους 400 πρόσφυγες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:15