search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:48
MENU CLOSE

Τροχαίο ντελίβερι: Προκλητικός ο Πορτοσάλτε – «Υπάρχει θέμα και με τη συμπεριφορά των διανομέων» (video)

01.11.2021 09:30
portosalte_new

Λίγες μόνο ώρες μετά τη θανατηφόρα παράσυρση και εγκατάλειψη του 47χρονου διανομέα στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης Πορτοσάλτε έκρινε σκόπιμο να σχολιάσει την οδηγική συμπεριφορά των ντελίβερι….

Και ενώ τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το τροχαίο αναφέρουν ότι ο 21χρονος οδηγός που σκότωσε τον ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη περνούσε το ένα πίσω από το άλλο τα κόκκινα φανάρια, ο δημοσιογράφός του ΣΚΑΪ θεώρησε ότι η στιγμή είναι κατάλληλη για να κατηγορήσει τους διανομείς για το πώς συμπεριφέρονται στον δρόμο.

«Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…» για να τον διακόψει η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Αναστασοπούλου λέγοντάς του: «Ναι ας μην την κάνουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση…».

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε απτόητος λέγοντας: «Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα… Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά… Στην συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου».

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Θεοδωράκης: Τι τηλεθέαση έκαναν οι «Πρωταγωνιστές»

Σασμός – Spoiler: Μια φωτογραφία από το παρελθόν τα αλλάζει όλα

Netflix: Τι θα δούμε τον Νοέμβριο – Οι νέες κυκλοφορίες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:48