search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:09
MENU CLOSE

Φίλη Τάσου Ξιαρχό: «Καταδικάζω τη συμπεριφορά και τα λόγια του- Θέλω να τον βοηθήσω»

03.11.2021 18:14
xiarxo

Θέση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον χορογράφο Τάσο Ξιαρχό και την ανάρτησή του με την οποία σχολίαζε αρνητικά την εμφάνιση κοπέλας με παραπανίσια κιλά πήρε η κολλητή φίλη και συγκάτοικός του Ίρις Παπουτσή.

Μιλώντας στο Πρωινό του Αντ1, η κοπέλα δήλωσε στενοχωρημένη και προβληματισμένη με όσα έχουν συμβεί με τον Τάσο Ξιαρχό, αρχικά με την ανάρτησή του που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων αλλά και με την κίνησή του να προσπαθήσει να βάλει τέλος στην ζωή του με χάπια.
«Είμαι στεναχωρημένη και προβληματισμένη. Δεν ξέρω τι να κάνω με τον Τάσο. Τον βρήκα στο νοσοκομείο σε μία κατάσταση χάλια, έκλαιγε. Του είπα γιατί είπε αυτό το πράγμα, δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, ήταν σε κατάσταση σοκ. Είναι ένα παιδί με ιδιαίτερο χιούμορ. Είναι πολύ άσχημο αυτό και κάνει κακό στην εικόνα του. Θέλω να τον βοηθήσω» τόνισε το μοντέλο και πρόσθεσε:

«Η μόνη λύση είναι ή να τον σταυρώσουμε ή να το βοηθήσουμε. Εγώ αυτό που θέλω, επειδή τον αγαπάω είναι να τον βοηθήσω».

«Δεν ξέρω καν πώς βρέθηκε στο νοσοκομείο. Είμαστε συγκάτοικοι. Δεν έχει γυρίσει στο σπίτι, δεν ξέρω τι περνάει. Καλά κάνει και τα παθαίνει όσα παθαίνει για να βάλει λίγο μυαλό. Καταδικάζω τη συμπεριφορά και τα λόγια του. Ό,τι έκανε από εκεί και πέρα είναι η κατρακύλα, τα κάνει όλα λάθος. Γιατί ρε Τάσο; Πρέπει να μάθει να κλείνει το στόμα του. Δεν θα του άρεσε να του το κάνουν. Ψυχολογικά είναι χάλια. Όλοι έχουν στραφεί εναντίον του» υποστήριξε η Ίρις Παπουτσή.

Διαβάστε επίσης:

La Casa de Papel: Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου μισού, του 5ου και τελευταίου κύκλου (Video)

Χριστίνα Μπόμπα: Θέλει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης – Πόσο ζυγίζει σήμερα

Tο πρώτο ελληνικό θρίλερ για… ενήλικες είναι γεγονός – Πρωταγωνιστεί η Ίννα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09