search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:56
MENU CLOSE

Σωτήρης Χατζάκης για Λιγνάδη: «Βρίσκω γενναίο και συγκινητικό ότι ανέβασε παράσταση στη φυλακή» (Video)

03.11.2021 14:41
chatzakis-new

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την παράσταση που ανέβασε στη φυλακή τοποθετήθηκε ο Σωτήρης Χατζάκης.

Ο ηθοποιός χαρακτήρισε «γενναίο» και «συγκινητικό» το γεγονός ότι πήρε αυτήν την απόφαση, μη παραλείποντας, ωστόσο, να επισημάνει ότι αν αποδειχθεί η ενοχή του για όσα κατηγορείται, μιλάμε για κάτι «τρομακτικό».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι ανάγκη «να θεσμοθετήσουμε και να δούμε τις ποινές έτσι ώστε να μην είναι τα ισόβια 15 χρόνια και να βγαίνει κάποιος σε 7 χρόνια»

«Θεωρώ πολύ γενναίο και πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε. Όταν πήγαν φυλακή τα παιδιά αυτά, ακόμα και ο πιο ένοχος εγώ δεν αισθάνομαι χαρά, αισθάνομαι θλίψη για τα θύματά του και για τον ίδιο. Δεν χαίρομαι σαν ένας σαδιστής ο οποίος χαίρεται, αυτά είναι μικρά συναισθήματα.

Το ότι κατάφερε και έκανε θέατρο και εκεί μέσα, μπράβο του, είναι καλό. Δεν θεωρώ θετικό αν αποδειχθεί από τη Δικαιοσύνη όλο αυτό που έγινε. Είναι τρομακτικό. Θα πρέπει να θεσμοθετήσουμε και να δούμε τις ποινές έτσι ώστε να μην είναι τα ισόβια 15 χρόνια και να βγαίνει σε 7 χρόνια» είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο ηθοποιός έκανε λόγο για… «περσινά, ξινά σταφύλια, »ενώ τόνισε ότι το ουσιαστικό είναι οι σχέσεις να παραμένουν ποιοτικές ακόμα και όταν παύουν να είναι ερωτικές.

«Περσινά ξινά σταφύλια τώρα αυτά. Όλοι μας έχουμε προχωρήσει. Το θέμα είναι να παραμένεις φίλος με τους ανθρώπους και να μην είσαι μαζί του μόνο και μόνο επειδή είσαι ζευγάρι, να είσαι και σαν φίλος αργότερα και χαλαρά. Οι άνθρωποι κάνουν τις επιλογές τους, το θέμα είναι να είναι οι άνθρωποι ευτυχισμένοι και να βρούμε αυτό που ποθούμε στη ζωή μας» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Νάντια Μουρούζη: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν πάρα πολύ ταυτισμένος με τη Βουγιουκλάκη» (Video)

Γκλέτσος για υπόθεση κοκαΐνης: Οι δημοσιογράφοι το φτιάξατε, η Τατιάνα έβγαζε… ψεύτικη μάνα μου στον αέρα (video)

Τάσος Ξιαρχό: Ξανά στο νοσοκομείο μετά από εντάσεις και «κρυφτό» με την αστυνομία (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:54