search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα: «Πάνω από 400 οργανώσεις στον δρόμο», λέει ο Κουτσούμπας (Photos)

04.11.2021 20:12
syllalhthrio-new

Ραντεβού στο Σύνταγμα έδωσαν το απόγευμα της Πέμπτης εκατοντάδες σωματεία και συνδικαλιστικές οργανώσεις, πραγματοποιώντας συλλαλητήριο με αιτήματα, μεταξύ άλλων, αυξήσεις στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και μέτρα για την προστασία της δημόσιας Υγείας.

«Πάνω από 400 συνδικαλιστικές οργανώσεις σήμερα βρίσκονται στους δρόμους του αγώνα, συντονίζουν τη δράση τους, κλιμακώνουν την πάλη τους για να παρθούν μέτρα προστασίας της ζωής και της υγείας του λαού από την πανδημία, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους τόπους δουλειάς, για συλλογικές συμβάσεις εργασίας, για αυξήσεις, για σύγχρονα δικαιώματα, για να ακυρωθούν στην πράξη όλοι οι αντεργατικοί νόμοι», δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από το συλλαλητήριο.

Ψηλά στις διεκδικήσεις των σωματείων βρίσκονται τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης απεργία έχουν προκηρύξει για την Πέμπτη οι οικοδόμοι, την Παρασκευή οι μεταλλεργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και οι λιμενεργάτες, το Σάββατο οι εργαζόμενοι στα «Πράκτικερ» και την επόμενη βδομάδα οι ναυτεργάτες, οι εργαζόμενοι στον ΕπισιτισμόΤουρισμό και οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βόλτες στο Παρίσι με νέο λουκ

Βόρεια Ελλάδα: Εξιχνιάστηκε ηλεκτρονική απάτη – Άρπαξαν bitcoins αξίας μισού εκατομμυρίου δολαρίων

e-Εφορία: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΑΑΔΕ – Πώς θα κλείνουμε ηλεκτρονικά ραντεβού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24