search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:59
MENU CLOSE

«Πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου κι έκλαιγα», δηλώνει η Χέιλι Μπίμπερ για τον γάμο της με τον Τζάστιν (Photos)

05.11.2021 18:07
bieber-wedding-new

Mπορεί να είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόουμπιζ και ο φωτογραφικός φακός να τους κυνηγάει σε κάθε τους βήμα, δεν λείπουν όμως οι δυσκολίες στον γάμο τους.

Ο λόγος για το ζεύγος Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ.

Η Χέιλι Μπίμπερ αποκάλυψε στο podcast In Good Faith With Chelsea & Judah Smith ότι μπορεί να έχουν περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως η πιο δυσάρεστη στιγμή στον γάμο τους ήταν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει η ίδια, η οποία παντρεύτηκε πολύ νέα, φοβήθηκε την τελευταία στιγμή για αυτό το σημαντικό βήμα στη ζωή της, παρόλο που ήξερε πόσο πολύ αγαπάει τον Τζάστιν Μπίμπερ.

«Θυμάμαι ότι τηλεφώνησα στη μαμά μου πάρα πολλές φορές, μια συγκεκριμένη φορά όμως, όταν ήμασταν στο Μπρούκλιν έκλαιγα και έλεγα “απλά δεν μπορώ να το κάνω”», δηλώνει η Χέιλι Μπίμπερ, καθώς όπως αποκάλυψε υπήρχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στη σχέση της και έλλειψη εμπιστοσύνης.

Όταν κατάλαβε όμως πόσο πολύ τον αγαπάει ο φόβος της πέρασε και αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ήμουν μέσα σε αυτό. Πήρα μια απόφαση. Ήξερα ειλικρινά ότι αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο για πολύ καιρό και δεν ήταν η ώρα να τον εγκαταλείψω, δεν θα του το έκανα αυτό, να τον αφήσω την ημέρα του γάμου μας», εξηγεί.

«Υπήρχαν τραύματα, έλλειψη εμπιστοσύνης, όλα αυτά που δεν θες να παραδεχτείς στο άλλο άτομο, γιατί δεν ξέρεις πώς να του εξηγήσεις ότι φοβάσαι», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Όταν του είπα όσα ένιωθα, συνειδητοποίησα πως ο φόβος μου ήταν και δικός του. Ήρθαμε πιο κοντά προσπαθώντας να το αντιμετωπίσουμε, και τα καταφέραμε».

Διαβάστε επίσης:

Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν είναι φέτος στο The Voice (Video)

Σοφία Βόσσου για την περιπέτεια της υγείας της: «Είχα φτάσει 37 κιλά» (Video)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06