search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:44
MENU CLOSE

Το φαινόμενο Ζεμούρ και το ισλαμικό πέπλο!

05.11.2021 12:01
zemour_new

Πριν αποφασίσουμε πόσο ακροδεξιός ή ότι άλλο είναι ο Ζεμούρ ας βάλουμε μια βάση ορθολογισμού στην κουβέντα μας.

Υποθέτω ότι όλοι μας συμφωνούμε πως υπάρχει εμφανές πρόβλημα στην ισλαμική αμφισβήτηση των ευρωπαϊκών αξιών. Δηλαδή των θεμελιωδών άρχων του τρόπου ζωής μας. Αυτό δεν χρειάζεται να είσαι κορυφαίος θεωρητικός για να το καταλάβεις. Με δυο λόγια αμφισβητούνται οι ευρωπαϊκές αξίες από ισλαμιστές που στην χώρα τους πουλούν δεκάχρονα κορίτσια ως νύφες και στις δυτικές πρωτεύουσες σουλατσάρουν φορτωμένοι με ένα κάρο δικαιώματα και απύθμενο αντιδυτικό υπαρξιακό μίσος.

Το πιο δραματικό δεν είναι αυτός ο παραλογισμός, ούτε οι διεισδυτικές αναλύσεις του φαινόμενου από μουσκεμένους προοδευτικούς αναλυτές οι όποιοι  υπό καταρρακτώδη βροχή ισχυρίζονται ότι έχει λιακάδα. Το πρόβλημα είναι το πώς αντιμετωπίζει η ίδια η Ευρώπη την ξεκάθαρη ισλαμική διείσδυση.  Ωστόσο, ένα είναι βέβαιο ότι  η ισλαμοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά ένας εφιάλτης εν εξελίξει.

Παρόλα αυτά το Συμβούλιο της Ευρώπης με την προοδευτική ευρωπαϊκή ανεκτικότητα και ευαισθησία  που το διακρίνει κυκλοφόρησε μια άθλια αφίσα που μας καλεί λίγο πολύ να αποδεχτούμε  το ισλαμικό πέπλο ως ένα συνηθισμένο ρούχο όπως τα άλλα. Ευτυχώς η γαλλική κυβέρνηση  που υποφέρει από τους ισλαμιστές και μετρά  σφαγές  πολιτών της (Charlie Hebdo, Le Bataclan) αντέδρασε έντονα και η θλιβερά ωραιοποιημένη «αθώα» αφίσα αποσύρθηκε. Ωστόσο, το περιστατικό  ας καταμετρηθεί ως ακόμα ένα βήμα ισλαμικής διείσδυσης.

Στην Γαλλία  το πρόβλημα είναι πλέον οριακό και για αυτό ο άμεσος κίνδυνος ισλαμοποίησης που διατρέχει η χώρα αποτελεί το βασικό ζήτημα των επικείμενων προεδρικών εκλογών. Δεν είναι τυχαία η περίπτωση του φαινόμενου Ζεμούρ. Δεν ήταν κάτι σαν κεραυνός εν αίθρια καθώς ο Ζεμούρ προειδοποιεί επίμονα εδώ και χρόνια για τους κινδύνους  που ελλοχεύουν για  την γαλλική δημοκρατία  και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

 Ο Ζεμούρ απλά λέει ότι διαπιστώνουν όλοι οι Γάλλοι και ευρωπαίοι πολιτικοί  δεν τολμούν να εκφράσουν δημόσια:  «Το 2050 θα είμαστε μία κατά το ήμισυ ισλαμική χώρα, το 2100 θα είμαστε μια ισλαμική δημοκρατία», προβλέπει και όχι αυθαίρετα. Η τρέχουσα πραγματικότητα τον δικαιώνει πανηγυρικά. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει και ο Γάλλος «Συριζαίος» ηγέτης της ριζοσπαστικής Αριστεράς Ζαν-Λυκ Μελανσόν προβλέποντας  την «κρεολοποίηση έως το 2050» της Γαλλίας

Δεν βλέπει κανείς στην Γαλλία ότι κάθε χρόνο ο αριθμός των νέων μεταναστών είναι ισοδύναμος με τον αριθμό των κατοίκων μίας πόλης όπως η Νίκαια, μεταναστών  διαβασμένων με τα δικαιώματα που τους παραχωρεί επί τη εμφανίσει η γαλλική αποικιοκρατική δημοκρατία;  Δεν βλέπει κανείς ότι όλοι αυτοί από την επομένη θα σπεύσουν ευλαβικά να χρησιμοποιήσουν τις ελευθερίες και τα δικαίωμα που τους παραχωρούνται από τη μιαρή Δύση προκειμένου να επιβάλλουν σαρίες, μπούργκες, διαιτολόγια, τεμένη εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλαγές στις δημόσιες υπηρεσίες που να μην θίγουν το ιερό δικαίωμα της θρησκείας τους και να μην προσβάλουν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις;

Κανείς στην Ευρώπη δεν ανησυχεί, ότι σε λίγο θα απαιτήσουν να μετατραπεί ο πύργος του Άιφελ σε τζαμί;  Ότι, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, η Μασσαλία , είναι ήδη μουσουλμανική κατά το ένα τέταρτο, όπως  σημειώνει το μηνιαίου περιοδικού Causeur που τονίζει επίσης  ότι «η αναλογία των ανθρώπων μεταξύ 0-18 ετών με τους δύο γονείς μη Ευρωπαίους αυξάνεται ραγδαία σε αστικές περιοχές σε όλη τη Γαλλία, είναι μια ιστορική δημογραφική αλλαγή». 

Όπως σημειώνει σε πρόσφατο άρθρο της η Σώτη Τριανταφύλλου «Πολύ πριν από τους τελευταίους αποκεφαλισμούς, ένας καθηγητής στη Μυλούζ τιμωρήθηκε με τέσσερις μήνες διαθεσιμότητα επειδή μίλησε ευνοϊκά για το Charlie Hebdo· ένας άλλος επειδή διάβασε μια σελίδα από τη Βίβλο. Η αυτολογοκρισία δεν επαρκεί: μουσουλμάνοι γονείς διαμαρτύρονται επειδή οι καθηγήτριες φορούν φούστα ή επειδή επιπλήττουν τα παιδιά τους· η επίπληξη θεωρείται αντιμουσουλμανική συμπεριφορά». Βιώνουν ρατσισμό όπως θα προτρέξουν οι δικαιωματιστές.

Κατά τα άλλα το βασικό συμπέρασμα όλων των πάρα πάνω θεμάτων για τους περισσότερους ανοιχτομάτηδες προοδευτικούς επικεντρώνεται στο ότι  ο Ζεμούρ είναι ακροδεξιός!  

Διαβάστε επίσης:

Τρέχοντας πίσω από τα κρούσματα

G20: Οι συμφωνίες των παγκόσμιων ηγετών και η μοναξιά της Τουρκίας

Το δάκρυ της Παναγίας, ο σεξισμός και ο Ζάκεμπεργκ στην Μεταελλάδα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43