search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:39
MENU CLOSE

Κλίο Σμίθ: Σε φυλακή υψίστης ασφαλείας ο απαγωγέας της μικρής

06.11.2021 14:32
cleosmpith114

Σε φυλακή υψίστης ασφαλείας οδηγήθηκε ο Τέρενς Ντάρελ Κέλι, ο άνθρωπος που συνελήφθη για την απαγωγή της 4χρονης Κλέο Σμιθ στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πριν του ασκηθούν κατηγορίες είχε μεταφερθεί δύο φορές στο νοσοκομείο λόγω αυτοτραυματισμού ενώ όπως αποκαλύφθηκε, είχε ένα δωμάτιο στο σπίτι του γεμάτο με κούκλες που συνήθιζε να τις βγάζει βόλτες, να τους φτιάχνει τα μαλλιά και να τραβά selfies,

Ο Κέλι συνελήφθη την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την μικρή Κλεό Σμιθ και μέχρι να μεταφερθεί στις φυλακές υψίστης ασφαλείας κρατείτο στο Περθ.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ο Κέλι έκλεισε την Κλέο για 18 μέρες στο σπίτι του, το οποίο ήταν γεμάτο κούκλες , προτού τελικά βρεθεί από την Αστυνομία στο Κάρναρβον. Μάλιστα

«Δεν μπορώ να δεχτώ αιτήματα φιλίας από αγνώστους… Ζω μια ιδιωτική ζωή και σέβομαι όσους είναι στη λίστα φίλων μου για να διασφαλίσω ότι γίνεται σεβαστή και η ιδιωτικότητά τους. Εμείς οι ενήλικες πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στο διαδίκτυο», έγραψε στο Facebook την ημέρα που έκανε την απαγωγή. Μάλιστα ήταν φίλος στο Facebook και με τη μητέρα της μικρής στην οποία είχε πατήσει και like κάποια στιγμή.

Διαβάστε επίσης:

ΚΕΕΡΦΑ: Φασιστική επίθεση τάγματος εφόδου στου Ψυρρή

Κατερίνα Καραβάτου: Eπέστρεψε στην εκπομπή ντυμένη στα μαύρα (Video)

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: «Έσπασε» κάθε ρεκόρ το ιικό φορτίο στα λύματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50