search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:40
MENU CLOSE

Γερμανού κατά Ιωάννου: «Δεν υπάρχουν χαζές καταγγελίες, όχι αγόρι μου» (Video)

07.11.2021 15:03
natalia-germanou

Πληρωμένη απάντηση στον Μάνο Ιωάννου έδωσε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του ηθοποιού, πως «δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης», η Ναταλία Γερμανού είπε: «Mε τον Μάνο γνωριζόμαστε πολύ καλά, δεν του αφαιρώ καθόλου το δικαίωμα να πει τη γνώμη του και να πει ότι στη δική του συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη όλα κύλησαν καλά. Θα δεχτώ ότι είναι φίλοι και ότι ο Μάνος νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί το φίλο του. 300 καταγγελίες ξαφνικά στον Δημήτρη Λιγνάδη; Δεν νομίζω! Είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Ο ένας κάνει την αρχή και παίρνει θάρρος και ο επόμενος και μιλάει, έτσι ξεκίνησε το κίνημα metoo».

«Η λέξη που με ενόχλησε πιο πολύ απ’ όλες είναι το “κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές”. Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν καταγγελίες που ο εισαγγελέας θα αποφανθεί αν είναι έγκυρες, ότι ναι, έχουν βάση, άρα ο βιαστής, κακοποιητής πάει κατευθείαν για Κορυδαλλό ή αν αθωώνεται τελικά. Χαζές, όχι, όχι αγόρι μου», είπε επίσης η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου.

«Άσε μας ρε Περικλή μεσημεριάτικα. Συμφωνούμε στο ότι δεν πρέπει να μιλάνε όλοι οι άνθρωποι. Την ίδια ευθύνη που έχει ο Περικλής που τα λέει, την ίδια ευθύνη έχει και ο δημοσιογράφος που επιμένει να δίνει το μικρόφωνο στον κάθε Περικλή. Θέλετε πιο υγιή τηλεόραση; Φτιάξτε τη. Θέλετε καλύτερες απαντήσεις; Κάντε καλύτερες ερωτήσεις», σχολίασε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε Γίνεται».

Διαβάστε επίσης:

Διευθυντής Ιπποκρατείου: SOS για εγκύους με κορωνοϊό – «Έχουν 2 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να διασωληνωθούν» (Videos)

GNTM: Στη Μύκονο για τα γυρίσματα η Χάιντι Κλουμ – Γέμισε μοντέλα το νησί (Videos)

Netflix-«Stranger Things»: Η Eleven επιστρέφει στην 4η σεζόν – Το νέο τίζερ με εκρήξεις και πυροβολισμούς! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:40