search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:11
MENU CLOSE

J2US: Ποια θα αντικαταστήσει την Ιωάννα Τούνη – Οι 3 υποψήφιες (Video)

07.11.2021 12:49
touni

Την οικειοθελή αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US για προσωπικούς λόγους ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής του show , λίγο πριν από το τέλος του χθεσινού live, είπε: «Η Ιωάννα δεν θα είναι μαζί μας στο επόμενο live. Μπορεί να είναι σε μεθεπόμενο, θα δούμε. Είναι ένα θέμα υγείας, δεν είναι δικό της, ένα οικογενειακό θέμα, όλα καλά να πάνε. Ο Νικηφόρος θα είναι μαζί μας, θα δείτε το επόμενο Σάββατο τι, πώς και γιατί».

«Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη»

Η ίδια η Ιωάννα Τούνη, σε δηλώσεις της μετά το τέλος του σόου, αποκάλυψε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» τον λόγο που δεν θα επιτρέπει να είναι για το επόμενο διάστημα στο J2US: «Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, έχω κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο. Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο σίγουρα. Πέρασα τέλεια. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, ήταν αναπάντεχο για μένα», εξήγησε.

Απαντώντας μάλιστα στις φήμες που τη θέλουν έγκυο και φεύγει από το show για να γεννήσει απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ποια όμως θα αντικαταστήσει την Ιωάννα στο J2US; Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», οι υποψήφιες είναι τρεις. Η μία εξ αυτών είναι παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Εφιαλτικές προβλέψεις για 10.000 κρούσματα και 100 θανάτους τη μέρα – «Χρειάζονται πιο αυστηρά μέτρα», προειδοποιούν ειδικοί (Videos)

Έγκλημα στον Βόλο: Με 20 μαχαιριές και για 2.000 ευρώ η δολοφονία της 75χρονης από τον βαφτισιμιό της (Photo)

Παππούς Mad Clip: Επιμένει πως το δυστύχημα δεν ήταν τυχαίο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:11