search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:39
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ: Στις 22 και 29 Νοεμβρίου τα debates των υποψηφίων – 8 Δεκεμβρίου το τρίτο

09.11.2021 21:48
kianl

Σε δύο και ένα debate καταλήγουν στο ΚΙΝΑΛ όπως διεφάνη από τη συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ με τους εκπροσώπους των υποψηφίων.

Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί και αύριο Τετάρτη, ώστε να κλειδώσουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής. Οι προτεινόμενες ημερομηνίες για τα debate ειναι 22 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ και στις 29 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ3.

Ένα τρίτο τελικό debate μεταξύ α’ και β’ γύρου θα γίνει πιθανότατα την Τετάρτη 8/12 με 3 δημοσιογράφους απέναντι στους 2 υποψηφίους που θα περάσουν στο β’ γύρο.

Οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι

Η Έφη Χαλάτση, πρότεινε μεταξύ άλλων να γίνει ένα debate και μέσω zoom, το οποίο όμως απορρίφθηκε από τους υπόλοιπους. Μικρές διαφωνίες υπήρξαν για τις θεματικές που θα αφορούν τα debate.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Λοβέρδου, Σπύρος Καρανικόλας, ζήτησε να είναι πολυθεματικές και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην υποβολή ερωτήσεων μεταξύ των υποψηφίων με ελεύθερο θέμα. Σε αυτό, υπήρξαν κάποιες αντιρρήσεις από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου. Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη, πρότεινε μεταξύ άλλων να συζητηθεί η πανδημία και το δημογραφικό.

Στη σημερινή συνεδρίαση, συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΔΕΚΑΠ, Θεόδωρος Καπετανάκης, στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά Μανώλης Όθωνας, Χρήστος Πρωτόπαπας και Νίκος Βοσδογάνης και οι πέντε εκπρόσωποι με εξαίρεση την πλευρά του Χάρη Καστανίδη, καθώς ο Αιμίλιος Σαπρανίδης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου ορίστηκε εκπρόσωπος η Έφη Χαλατση. Από την πλευρά του Ανδρέα Λοβέρδου θα είναι ο Σπύρος Καρανικόλας.

Ο Βαγγέλης Τσόγκας εκπροσωπεί τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο Μιχάλης Λούπης τον Παύλο Γερουλάνο, ο Νίκος Μπήλιος τον Παύλο Χρηστίδη και ο Αιμίλιος Σαπρανίδης τον Χάρη Καστανίδη. Αύριο το απόγευμα στις 17:00 θα συνεχιστεί η συζήτηση για να κλειδώσουν οι οριστικές ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα debate.

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ρούτε: Κοινή επιλογή οι οικονομίες να μην ξανακλείσουν (Video)

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Λοβέρδος: Δεν θα χαρίσουμε την Ελλάδα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ

Κορωνοϊός: Κατειλημμένες οι 9 στις 10 ΜΕΘ στη χώρα, κανένα κενό κρεβάτι στη Θεσσαλονίκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35