search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:32
MENU CLOSE

Προπονητής τένις: Στη φυλακή κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων

09.11.2021 19:04
tenis-new

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο προπονητής τένις ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριες του.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή το μεσημέρι, αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αποδέχεται να πληρώσει για αυτά που έκανε αλλά όχι για αυτά που τον κατηγορούν.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος που προφυλακίστηκε κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική.»

Ο προπονητής τένις οδηγήθηκε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων την Τρίτη, μετά τη σύλληψή του τη Δευτέρα κατόπιν αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Σοκ με 8.613 νέα κρούσματα – Στους 486 οι διασωληνωμένοι, 46 θάνατοι

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης λόγω επιπλοκών

Λαμία: Ξυλοδαρμός καταστηματάρχη από νεαρούς για μία παρατήρηση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:29