search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:11
MENU CLOSE

Η Αντέλ στον Alpha

11.11.2021 16:11
adele987-new

Στις αρχές του περασμένου μήνα η Αντέλ με μία «μυστική» συναυλία στο περίφημο ωδείο Γκίφιθ του Λος Άντζελες, όπως έγινε γνωστό αργότερα, έδωσε τέλος στην εξαετή αποχή της και επέστρεψε στην δημιουργία.

Με το δικό της ανεπανάληπτο τρόπο τα νέα της τραγούδια αλλά και παλαιότερες επιτυχίες, όπως  «Hello», «EasyOnMe», «Skyfall», «IDrinkWine», «SomeoneLikeYou», «WhenWeWereYoung», «MakeYouFeelMyLove», «HoldOn».

Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η Αντέλ παρουσιάζει νέα τραγούδια από το καινούριο άλμπουμ της «30», που κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου και αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο «EasyonMe» και έχει κερδίσει την αγάπη των εκατομμυρίων θαυμαστών της.

Τη συναυλία αυτή που κάλυψε το αμερικανικό δίκτυο CBS, εξασφάλισε και θα μεταδώσει ο Alpha.

Επίσης, οι τηλεθεατές  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια αποκλειστική συνέντευξη της Αντέλ στην Όπρα Γουίνφρι.

Στη διάρκεια της συνέντευξης η Βρετανίδα καλλιτέχνης μιλά για όλα: τη νέα δισκογραφική της δουλειά, την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της και την ανατροφή του γιού της, καθώς και για την απώλεια βάρους της.

Το κανάλι  σε δεύτερο χρόνο θα ενημερώσει για τον προγραμματισμό του- δηλαδή την ακριβή ημερομηνία και ώρα προβολής- αφιερώματος στην Αντέλ.

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα «Idols» με Σάκη Ρουβά: Διπλό αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πρώτο Πρόγραμμα: Βασίλης Αδαμόπουλος και Μαρία Γεωργίου το νέο πρωινό δίδυμο

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Στο νοσοκομείο η Αρετή έπειτα από τροχαίο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07