search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:08
MENU CLOSE

Πρεμιέρα «Idols» με Σάκη Ρουβά: Διπλό αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη

11.11.2021 15:32
ΡΟΥΒΑΣ IDOLS

Έπειτα από τουλάχιστον δύο αναβολές και λόγω πανδημίας, η σειρά «Idols» αφιερωματικών ντοκιμαντέρ του Σάκη Ρουβά στον Σκάι θα βγει στον αέρα.

Η πρεμιέρα, αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ώρες, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 21.00, δηλαδή στη θέση την οποία ως την προηγούμενη Παρασκευή ο Σκάι μετέδιδε τα επεισόδια της σειράς ιστορικών ντοκιμαντέρ «1821: Οι ήρωες».

Για την πρεμιέρα επιλέχθηκε το αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, το οποίο εκτείνεται σε δύο μέρη.

Στο αφιέρωμα μιλούν στην κάμερα και στον Σάκη Ρουβά άνθρωποι που γνώρισαν την Βουγιουκλάκη είτε ως συνεργάτες είτε ως φίλοι.

Το πορτραίτο της θα συνθέσουν με τις αναμνήσεις τους και όσα βίωσαν με την Αλίκη και μοιράστηκε εκείνη μαζί τους, ο γιός της Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο Σταμάτης Φασουλής, ο χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου, ο Γρηγόρης Βαλτινός και άλλοι.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει σπάνιο φωτογραφικό υλικό, αποσπάσματα από ταινίες της Βουγιουκλάκη, από συνεντεύξεις της, αλλά και από συνεντεύξεις αρχείου ανθρώπων που μίλησαν για εκείνη.

Ο κύκλος εκπομπών «Idols» ωριαίας διάρκειας αποτελείται από τα αφιερώματα στους Νίκο Κούρκουλο, Δημήτρη Μητροπάνο, Μαλβίνα Κάραλη, Βλάσση Μπονάτσο.

ΣΚΑΪ όχι μόνο «ξεπάγωσε» την εκπομπή του Σάκη Ρουβά αλλά ήδη ανακοίνωσε την πρεμιέρα. Η εκπομπή «Idols» θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή (12/11) στις 21:00 και παίρνει τη θέση του «1821: Οι ήρωες» που προβαλλόταν μέχρι την περασμένη εβδομάδα και έφτασε στο τέλος του.

Η εκπομπή του Σάκη Ρουβά είχε προγραμματιστεί να βγει στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ πριν από περίπου δυο χρόνια όμως ο κορονοϊός άλλαξε τα τηλεοπτικά δεδομένα και το «Idols» μπήκε στο συρτάρι.

Την ερχόμενη Παρασκευή, το «Idols» θα κάνει πρεμιέρα με ένα επεισόδιο – αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το κάθε επεισόδιο θα είναι διάρκειας μιας ώρας και θα δίνει «πάσα» στο live επεισόδιο του «Big Brother».

Διαβάστε επίσης:

Πρώτο Πρόγραμμα: Βασίλης Αδαμόπουλος και Μαρία Γεωργίου το νέο πρωινό δίδυμο

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Στο νοσοκομείο η Αρετή έπειτα από τροχαίο

Big Brother – Ανατροπή: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:06