search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:05
MENU CLOSE

«Σφάζονται» στην… ποδιά των ελαιοπαραγωγών

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2203
11-11-2021
11.11.2021 09:42
staikouras_oikonomou_new

Μαλλί με μαλλί (τρόπος του λέγειν) πιάστηκαν ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τους ελαιοπαραγωγούς της ανατολικής Φθιώτιδας, περιφέρειας στην οποία εκλέγονται αμφότεροι.

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι βρήκε τους πόρους ώστε να ενισχύσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) για να δοθούν αποζημιώσεις στους αγρότες λόγω πανδημίας, μεταξύ των οποίων και οι ελαιοπαραγωγοί της ανατολικής Φθιώτιδας.

Την ίδια μέρα ο Γιάννης Οικονόμου, με ανάρτηση στο Facebook, ενημέρωνε ότι με δικές του ενέργειες και μαζί με τον Σπήλιο Λιβανό βρέθηκαν οι πόροι για την ενίσχυση των ελαιοπαραγωγών.

Το υπουργείο Οικονομικών (βλέπετε Σταϊκούρας) έσπευσε άμεσα να διαψεύσει τον ισχυρισμό του κυβερνητικού εκπροσώπου, μιλώντας μάλιστα για έγγραφα που κυκλοφορούν χωρίς τα πλήρη στοιχεία.

Το γεγονός της διακίνησης των εγγράφων πάντως προκάλεσε δυσαρέσκεια και στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο απεχθάνεται τα ξεκατινιάσματα.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπανδρέου: Έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου (Photo)

Ιάσων Φωτήλας: Πρωταγωνιστής στην παράσταση «Ό,τι πείτε κύριε υπουργέ μου»

Μέγαρο Μαξίμου: Οι νέοι πίνακες στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:58