search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:22
MENU CLOSE

Γρηγόρης Γκουντάρας: Τα αρνητικά σχόλια μετά τον εμβολιασμό του και η απάντηση της Κάκκαβα (Video)

12.11.2021 09:20
gkoyntaras-kakkava-new

Τη δεύτερη δόση με το εμβόλιο της Johnson έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μια στιγμή που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Ωστόσο, πολλοί από τους followers του σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής ποζάρει από το εμβολιαστικό κέντρο χαμογελαστός χωρίς να φορά μάσκα, την ώρα που το νοσηλευτικό προσωπικό δίπλα του δε φορά γάντια.

Μετά τα έντονα σχόλια που δέχτηκε, η σύζυγός του Νάταλι Κάκκαβα, θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μέσα από βίντεο στον λογαριασμό της.

«Πήγαμε χθες με τον Γρηγόρη στο Σισμανόγλειο για να κάνει την αναμνηστική του δόση στο εμβόλιο. Είχε κάνει τον Μάιο το μονοδοσικό, το Johnson και έκανε χθες την αναμνηστική δόση πάλι με Johnson.

Εγώ του τράβηξα μια φωτογραφία την ώρα που του έκανε η νοσοκόμα το εμβόλιο και την ανέβασε ο Γρηγόρης. Σήμερα βλέπω από κάτω πάρα πολλά σχόλια του τύπου “έλα ρε, ποιον δουλεύεις”, “δεν φοράς μάσκα”, “η άλλη δεν φοράει γάντια”, “με κοροϊδεύετε”, “τι είναι αυτά που λέτε”, “δεν σε πιστεύουμε”. Παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο.

Δεν είναι ότι λέμε και ότι κάνουμε ψεύτικο. Έβγαλε για δέκα δευτερόλεπτα την μάσκα για να βγάλω εγώ την φωτογραφία. Τώρα εάν η κυρία φορούσε γάντια, συγχωρέστε μας, δεν είναι κάτι το οποίο το προσέξαμε ή το τσεκάραμε γιατί δεν είμαστε καχύποπτοι.

Όλοι έχουμε τα θέματα μας και πολλά μάλιστα αλλά ας είμαστε πιο ανθρώπινοι. Ας πιστεύουμε αυτά που μας λένε. Δεν είναι κακό. Να βρούμε την ανθρωπιά μας και να ηρεμήσει λίγο η ψυχή μας».

Διαβάστε επίσης:

Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουν τον Pete Davidson; Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει την απάντηση (Photos/Video)

Τζεφ Μπέζος: Αγόρασε σπίτι με τη σύντροφο του 78 εκατ. δολ. σε έκταση 56 στρεμμάτων

Τσιτσιπάς: Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ πρέπει να είναι ο Αντετοκούνμπο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09